Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich bardzo ciepło. To mój pierwszy raz tutaj i będzie pierwszy wyjazd do sanatorium. Chciałam się zapytać ile się czeka i przy jakich numerach dawają przydział. Dziś mam numer 937 . Kiedy mogę się spodziewać jakiegoś przydziału jak to wyglądało u Was. Dziękuję
Nie no jeszcze tak wolno nigdy nie było.. Od rana do godz. 13.30 spadło 20 numerkow ... Nie wiecie o co chodzi? Czy w tych letnich miesiącach zawsze takie ślimacze tempo spadku??? Jakoś ostatnio nabrałam ochoty na ten wyjazd a tu taki hamulec!!!
WOW, WOW aż niemożliwe...
Jest 16:25 i tylko 85 numerków spadło
Chyba Gosiu już do końca roku rozdali skierowania a teraz to co ze zwrotów dojdzie będą rozdzielać...
Gosia_G pisze: 26 cze 2023 13:35
Nie wiecie o co chodzi?
Czy w tych letnich miesiącach zawsze takie ślimacze tempo spadku???
Jakoś ostatnio nabrałam ochoty na ten wyjazd a tu taki hamulec!!!
Z jednej strony wiadomo, że latem nasila się frekwencja kuracjuszy komercyjnych, uzdrowiska nastawione są na kasę więc ... wiadomo...
Z drugiej strony sporo miejscówek rozdzielanych jest już na miesiące jesienne więc pozostaje czekać.