Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W Krynicy Zdrój byłam raz i oby więcej nie.Teraz czekam na nowy przydział od połowy czerwca 2023 i myślę że wypadnie na kwiecień.I cicho myślę o morzu numer w kolejce prawie 6500
Widzisz, co człowiek, to inne upodobania Ja uwielbiam Krynicę i zawsze się bardzo cieszę z tego przydziału
Dzisiaj moja koleżanka z pracy dostała przydział do Ustronia tego w górach. Składała w maju, termin dostała już na koniec stycznia. Nie spodziewała się, że tak szybko.
Hejka
Ustroń & Krynica
Super a mnie wysyłają, tam gdzie już byłami na dodatek w takie poslednie
( słabe ) - nie ma się czym zachwycać,
miejsca, ale radzę sobie jakoś
Ostatnio coraz gorzej
Pozdrawiam i dobranoc
Witam serdecznie.Bardzo szybko spadają numerki.Średnio po 500 dziennie.Mam już blisko 5800 i jestem w przerażeniu że wypadnie mi marzec... a tak liczyłam na kwiecień.Chyba to niemożliwe bo czas oczekiwania z 10-ciu miesięcy zmieniłby się na 9-ęć.Wniosek z połowy czerwca 2023r.Co do Krynicy Zdrój to byłam w czerwcu i cały czas lał deszcz.Niebo pochmurne i miejscowość w kotle.Gdzie nie spojrzysz to góry i lasy,wszędzie chodzisz w górę i w dół...dlatego wolę morze,chociaż dwa razy byłam w styczniu ale wolę przestrzeń.Zobaczymy może się uda z tym kwietniem nic z nimi nie wiadomo....a żeby było ciekawiej to jedziemy we trzy.Dwa razy udało się nam wyjechać razem zawsze milej ale... najważniejsze są zabiegi.Pozdrawiam oczekujących a może i spotkamy się przez przypadek w tym samym sanatorium.
Ja liczyłam na czerwiec, bo tak wypada jeśli odliczę 10 miesięcy, ale numerki bardzo szybko spadają, a koleżanka dostała przydział już po 7 miesiącach. Zobaczymy
Witam...Grażyna ? czyli przydział po 7,5 miesiąca od złożenia wniosku...a ten przydział z terminem jakim ? czyli z jakim wyprzedzeniem do wyjazdu? ja dokładnie czekam 7 m-cy i numer ok 5400 to pewnie za dwa tyg.pojawi się przydział tylko niewiadoma na jaki miesiąc.Luty,marzec,kwiecień? czyli czekamy ...
Hejka, u nas w małopolskim to w grudniu były skierowania na luty marzec więc jeśli za dwa tygodnie to napewno na późniejsze miesiące kwiecień maj...tak sądzę... Ale nigdy nie wiadomo. Serdecznie pozdrawiam...