Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam Wesoły Sanatoryjny dowiedziałem się drogą pantoflową że kolega Kerownik Jawa-załatwił Wam w ramach dofinansowania- ogniwa fotowoltaiczne i zamontowane na lokomotywie dadzą Wam dodatkowego povera i rozpędu pociągu do upragnionych kurortów-dopóki będzie świeciło słońce to prędkość będzie superowa-ale przecież ...Z Nami zawsze świeci słońce Pozdrawiam i Realizacji Oczekiwanych Celów Życzę
Polonistka w marcu nie sprawdzalam tylko od 1 kwietnia do 1 maja spisałam
stan w przeglądarce taki wpis podałam . Wielkopolski NFZ pracował
wcześniej wpisy były podane pozdrawiam