Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
U mnie świeciło słońce i deszcz lał jak z cebra,czegoś takiego nie widziałam ,było naprawdę bajecznie a teraz zostało tylko słońce z małymi chmurkami. Chciałam zrobić zdjęcie tęczy dla Małgorzatas,ale jechałam samochodem
dziunia60 pisze:U mnie świeciło słońce i deszcz lał jak z cebra,czegoś takiego nie widziałam ,było naprawdę bajecznie a teraz zostało tylko słońce z małymi chmurkami. Chciałam zrobić zdjęcie tęczy dla Małgorzatas,ale jechałam samochodem
dziunia60..dziekuję że o mnie pomyślalaś może ta tęcza dotrze do mnie a jak nie to płakać nie będę..juz zabraklo łez do plakania
Dziś mam tak piękną pogodę , że szkoda siedzieć w domu . Dlatego większość tego dnia spędziłam na słoneczku i wreszcie poczułam że jestem w odpowiednim miejscu
nika731207 pisze:Dziś mam tak piękną pogodę , że szkoda siedzieć w domu . Dlatego większość tego dnia spędziłam na słoneczku i wreszcie poczułam że jestem w odpowiednim miejscu
No widzisz Nika a ja nie moglam nigdzie iść stale niebo zachmurzone..teraz sie uspokoilo