Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam, dawno nie meldowałam się na forum ... najpierw wyjazd majówkowy teraz praca. A do wyjazdu sanatoryjnego jeszcze 53 dni. U mnie teraz dni spadają z regularnościa
Natomiast czekam na akceptacje przez NFZ wniosku mojej mamy do sanatorium - czekamy już miesiąc.
Bogutka
Peone .... bardzo ładna pogoda sprzyjała aktywnemu zwiedzaniu Poznania - bardzo wiele zobaczylismy i jeszcze bardziej wiele nie zobaczylismy. Ale urlop to nie wyścigi. Odpoczęliśmy i to najważniejsze.
Bogutka