Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 sty 2017 18:58
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Hotel Olecko marzec 2017

Post autor: Orfeusz »

Czyli leciutka poprawa jest...... :) Nie na darmo taki okres chcą Cię przetrzymac w szpitalu. Powazna sprawa. :(
Dobrze ze chociaż namiastkę świat masz na parapecie :kwiat: Tak to wszystko szybko mija....
entropia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 13:18

Post autor: entropia »

Orfeusz! zdaje się ja duża, rozsądna i rozumna dziewczynka, ale pomijając fizyczność i psychicznie ciężko jakoś :cry: ale cóż życie kicha na nasze plany i samo pisze własny scenariusz mi pozostaje tylko dotrwać :roll:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Orfeusz pisze:! Ale one nie takie potwory jsk ludzie i siebie nie jadaja.(chyba? :roll: )
no właśnie... chyba. Bo jak miałam chomiki i samiczka miała pierwszy miot to... lepiej nie mówić! do dzisiaj pamiętam a było to kilkadziesiąt lat temu...
od razu zaznaczę że sama była w klatce, nie była niepokojona i nie powinna czuć zagrożenia z zewnątrz a jednak...
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2017 19:50
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: pawel1974 »

Entropia będzie dobrze, bądź twarda, wyjdziesz z tego na pewno. Zdrówka życzę :serce: :kwiat: :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

mariamagdalena pisze:
Orfeusz pisze:! Ale one nie takie potwory jsk ludzie i siebie nie jadaja.(chyba? :roll: )
no właśnie... chyba. Bo jak miałam chomiki i samiczka miała pierwszy miot to... lepiej nie mówić! do dzisiaj pamiętam a było to kilkadziesiąt lat temu...
od razu zaznaczę że sama była w klatce, nie była niepokojona i nie powinna czuć zagrożenia z zewnątrz a jednak...
To zrobiła sobie tatara.
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Niestety :( :( :( Takie jest zycie. ....Chociaż ja wierzę. ze zawsze po "chudych" latach są lata "tluste" Zła passa minie a potem duuuuuuzo pomyślności w życiu .Jesteś Entropio na prostej już. ... :D Będzie dobrze. ..... :kwiat: :serce:
forumowicz

dosłownie...
wyglądała jak wiewiórka jedząca orzeszki... no niby chomiki nieraz tak mają. To był pierwszy miot, później już było w porządku.
Widocznie nie dojrzała do macierzyństwa.

A ta twoja jest śliczniusia!
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

mariamagdalena pisze:dosłownie...
wyglądała jak wiewiórka jedząca orzeszki... no niby chomiki nieraz tak mają. To był pierwszy miot, później już było w porządku.
Widocznie nie dojrzała do macierzyństwa.

A ta twoja jest śliczniusia!
Żona wybierała. Było ich tam maluszków że 30. A ta normalnie na dwóch łapkach stanęła jak Pani odsłoniła akwarium i tak jakby weź mnie, weź mnie. Najsprytniejsza ze wszystkich 4 chomików co miałem. Imię dostała Spryciulka. :D
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2017 18:46 przez pawel1974, łącznie zmieniany 1 raz.
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zjadła???? :shock: :shock: :shock: :shock: Potwór!
Tak robią zwierzęta z miotem słabym lub w stanie zagrożenia. U mnie też byl taki przypadek.Też tak robi szereg innych zwierząt ale tylko z dziećmi (chyba?)mam nadzieję :!: :roll: :roll: :cry: :cry: :cry:
forumowicz

[ Orfeusz"]

Niestety :( :( :( Takie jest zycie. ....Chociaż ja wierzę. ze zawsze po "chudych" latach są lata "tluste"
ja to mówię że po nocy następuje dzień, perspektywa czekania na tłuste lata przeraża. Staram przyspieszyć ten cykl ! I naprawdę takie wizualizacje pomagają. Tak mi się przynajmniej wydaje.
Powodzenia i zdrówka Entropio ! Myśl pozytywnie! Bo człowiek wierzy w to co myśli.
ODPOWIEDZ