Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Aktualnie: wniosek złożony 04.02.2026 r. Zaniepokojony po miesiącu, telefon do ZUS z zapytaniem kiedy będę miał komisję. Okazało się, że zwrócili się do lekarza o przesłanie dokumentacji, otrzymali ją i komisja będzie zaocznie 16.03.2026 r. Czekam na decyzję kwalifikacyjną. ZUS Sosnowiec.
Zaoczna komisja potwierdziła konieczność rehabilitacji w ramach prewencji rentowej. Teraz pozostaje oczekiwanie na wyznaczenie daty i miejsca pobytu, co pewnie tak szybko nie nastąpi.
U mnie z kolei dwa wnioski poszły 04.02.2026 a decyzja przyszła 09.03.2026. Zaoczna komisja stwierdziła potrzebę rehabilitacji w zakresie narządu ruchu, ale w systemie ambulatoryjnym oraz brak potrzeby rehabilitacji w zakresie chorób psychosomatycznych. W poniedziałek składam odwołania, także zobaczymy co z tego wyjdzie...
Poszło szybko, dostałem turnus od 18 maja do Polańczyka do "AMER-POL". Trwają negocjacje z pracodawcą, ale myślę, że wyrazi zgodę. Pewnie ktoś zrezygnował i mnie wcisnęli
Pasazerka pisze: 21 mar 2026 09:16
U mnie z kolei dwa wnioski poszły 04.02.2026 a decyzja przyszła 09.03.2026. Zaoczna komisja stwierdziła potrzebę rehabilitacji w zakresie narządu ruchu, ale w systemie ambulatoryjnym oraz brak potrzeby rehabilitacji w zakresie chorób psychosomatycznych. W poniedziałek składam odwołania, także zobaczymy co z tego wyjdzie...
składałas dwa wnioski na ózne schorzenia jednocześnie?
Iwonaja, nie, nie w tym samym czasie, ale podobnym.
Natomiast zgodnie z moimi obawami odwołanie od decyzji poskutkowało obrażeniem majestatu i komisja uznała, że wcale mi się żadna rehabilitacja nie należy jednak
Nowy wniosek złożony, także zaczynamy zabawę i czekanie od nowa.