Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam,Pozdrawiam,Buziole Przesyłam dzisiaj już rumu nie było-w zamian śledzie-a po śledziach się..jedzie a dzisiaj to chyba wszyscy się slizgali-ja wprawdzie z dwoma podpórkami-ale jakoś udało mi się zrobić mały spacerek
Już to chyba pisałem-ale powtórzę-jeżeli warto na coś czekać to się po prostu.....czeka musiałem lekturę wiadomości odrobić-a odpowiedniej telewizji acha w związku ze ślizgawką rozbiły mi się dwa bmw-jaki-ale jeszcze mam parę w zapasie tak że nie ma problemu