Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
U mnie słabo. Operacji nie miałam zdiagnozowali u mnie chorobę paskudną neurologiczną niestety nie uleczalną trochę się zalamalam chyba bardziej niż trochę. Jestem już w domu.
Kasiu!My myśleliśmy ze jesteś po operacji w śpiączce farmakologicznej. Jak było Ci smutno.to tym bardziej nie powinnaś izolować się od kontaktu z innymi ludźmi. Rozmowa pomaga.!Jesteś sama w domu czy masz pomoc.dlaczego nie operowali .opowiadaj.....
Potrzebowałam tego musiałam pobyć sama z sobą. Operację odlozylismy z moim lekarzem bo trzeba było zająć się tą cholerną moja chorobą na którą i tak nie ma leków. Ten niedowlad i bóle to wynik tej choroby. CMT - choroba neurologiczna.
Kasiu! Skontaktuj się proszę z Warszawą. Są rzeczy ktorymi muszą zajmować się inni lekarze. Wyniki czesto można wysłać przez intetnet.Proszę. przedzwon jutro.naswietl sprawę i zapisz się na wizytę. Czasami lekarze przyspieszają ją. W Twoim przypadku potrzebna jest jak najszybciej rechabilitacja wzmacniajaca mięśnie. Powiedzieli Ci?