Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Zgadza się, ja też czekałem na mój drugi wyjazd 18 miesięcy plus jeden dzień. A co do numerku w kolejce, to przesuwa się wolno, co nie wyklucza niespodziewanego dużego skoku.
Jaceg pisze: 11 cze 2025 22:25
Posejdon w Kołobrzegu od 27 października. Dobra lokalizacja wg was.
Posejdon fajny, blisko Morze, molo za darmo wejście 1/2 razy dziennie, pkp. Zabiegi ok ale ciężko przełożyć żeby gdzieś pojechać, jedzenie ok. Wycieczki jak wykupisz w innym biurze niż to z sanatorium to prowiantu nie wydadzą. Mewy wszędzie. W kawiarniach ceny z kosmosu. Na szczęście jest niedaleko Biedronka.
Myślę Peonio, że będziesz miała jeszcze śnieg, czas oczekiwania podawany jest w przybliżeniu. Liczy się numer w kolejce, który raz przystaje innym razem skokowo spada. Obserwuj w jakim tempie przesuwasz się w kolejce, a okaże się, że wyjedziesz w twoim wymarzonym styczniu. Mnie np. dziś wyskoczył nr 3755 o 57 oczek mniej niż wczoraj, a ja liczę na marzec.
No dobrze, mi dziś wyskoczyło 2045. Patrząc na twoje postępy Peonio, to twoja kolejka szybciej się posuwa, bo startowałaś z dalszej pozycji. A zatem nie ekscytujmy się zanadto, bo mogą znów pojawić się przestoje i miny nam zrzedną.
Aktualnie 2500, liczyłam na styczeń ale jak będzie maj też ok. Dla mnie najistotniejsze jest wiedzieć najlepiej z dużym wyprzedzeniem kiedy jadę, piszą tutaj o kilku miesiącach nawet o 5 miesiącach.