Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja dostawałam przydziały z numerem w okolicach 5 tysięcy i około 2,5 miesiąca przed wyjazdem więc życzę i Wam takich informacji no i oczywiście oczekiwanych miejsc
Margot jakoś wcześnie dostałaś przydział . Dzisiaj mam numer w okolicach 3600 , a przydziału nie widać , koleżanka z pracy dostała przydział w okolicach numeru 1 000 z terminem wyjazdu za 2 miesiące .
Na lato bym raczej nie liczył. Teraz przydzielają wrzesień październik i listopad. jeśli w którymś miesiącu jest spadek rzędu 2500-3000 to w następnym tylko około 1500.