Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kasie znowu wcielo.
Entropia i Dominika milczą cały dzień.
Olecko wypoczywa po zabiegach.
Maarek też gdzieś zapodział się
Ja też znikam!
Kolorowych snów!
Sorki Pawelku! Nie wyszczegolnilam Cię gdyż Ty zawsze jesteś w odpowiedniej chwili i miejscu . Czuwasz nad tym forum jak nasz ojciec Zawsze mozna na Ciebie liczyć.
Witam Was miło czy ktoś mnie tu szuka? Zawsze tu zaglądam, lecz nie zawsze piszę. Cieszę się jednak, że Nasza Ulubiona Koleżanka nie zginęła no i ... ucieszyła się naszą tęsknotą za Nią. Ode mnie też było bardzo dużo ciepłych słów pod jej adresem
Orfeuszu - jestem tu, bo każda informacja o Olecku sprawia, że to coraz bardziej realny mój cel odwiedzin podczas wakacji. Bardzo lubię łazić, więc nie tylko zaliczę "ścieżką wiewiórek", ale też przejdę śladami Ulubionych Forumowiczów