Iwonicz 22 luty

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2015 16:49
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Iwonicz 22 luty

Post autor: basiunia1974 »

Suzen pisze:Basiunia,może co niektórzy kuracjusze "lekko"przestraszeni,bo są pierwszy raz.Muszą dostosować się do nowych warunków życia. ;)
Jutro będą już inni,bardziej kontaktowi...po wieczorku. :D
Pozdrawiam :)
Suzen masz racje po wieczorku całkiem inni ludzie,,super jest pozdrawiam ;)
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Kawon pisze:
basiunia1974 pisze:Witam pierwsza nocka za mna,,pokoik fajny kolezaanka starsza kobitka ale super,,,tylko ci ludzie z turnusu jakies takie ponuraki ;) mam nadzieje ze sie rozkreca bo jak nie to masakra,,dzis dowiem sie jakie zabiegi,,acha jutro wieczorek zapoznawczy ale kiepsko to widze ..pozdrowionka :kwiat: :kwiat:
Basiunia jeszcze chyba śpi po wczorajszym wieczorku (oficjalny koniec o 22, ale niektórzy chyba sobie przedłużyli). Dla mnie było ok. Pokoiki przyzwoite, jedzenie też bez zastrzeżeń, zabiegi - 94 i trochę trzeba się nachodzić, ale blisko. Jak na trzeci dzień to dobrze, ale do końca daleko i moja opinia może się zmienić.
Pozdrowienia dla wszystkich kuracjuszy
Tak po wieczorku to pospałam tak jak trzeba,,,Kawon masz racje jedzonko pycha,,panie które robia zabiegi sa wspaniałe,,ja jestem jestem zadowolona mam super babeczke w pokoju) a teraz mów kawon ktos ty w którym pppokoju jestes?
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

sesill pisze:Basiunia ja jadę jutro, zobaczymy jak będzie w Biały Orle ? Pewnie gdzieś się spotkamy i nawet nie będziemy wiedziały że tu piszemy :D :serce: :kwiat:
O to fajnie ze przyjedziesz ,,to zapraszam do Klimatu w sobote na wieczorek :) :) :)
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Kawon pisze:
basiunia1974 pisze:Witam pierwsza nocka za mna,,pokoik fajny kolezaanka starsza kobitka ale super,,,tylko ci ludzie z turnusu jakies takie ponuraki ;) mam nadzieje ze sie rozkreca bo jak nie to masakra,,dzis dowiem sie jakie zabiegi,,acha jutro wieczorek zapoznawczy ale kiepsko to widze ..pozdrowionka :kwiat: :kwiat:
Basiunia jeszcze chyba śpi po wczorajszym wieczorku (oficjalny koniec o 22, ale niektórzy chyba sobie przedłużyli). Dla mnie było ok. Pokoiki przyzwoite, jedzenie też bez zastrzeżeń, zabiegi - 94 i trochę trzeba się nachodzić, ale blisko. Jak na trzeci dzień to dobrze, ale do końca daleko i moja opinia może się zmienić.
Pozdrowienia dla wszystkich kuracjuszy
No co Ty ja o 6 na nogach juz ,,,a co do jedzenia to pychotka,,zabiegi tez fajne i panie które je robią sa fajne,, A teraz Kawon w którym pokoju? bo ciekawa jestem :) :) :)
Dorcia1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 lut 2015 09:20
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Dorcia1 »

Basiunia, jak zabiegi i wrazenia?[/quote]
Witaj Dorcia zabiegi suoer,,obsługa to takie miłe panie az przyjemnie isc na te zabiegi ,,,narazie mnie boli wszystko zakwasy he he jak przyjedziesz dzien wczesniej to sie moze poznamy pozdrowionka[/quote]

No nareszcie sie ruszylo w tym Klimacie. Juz myslalam, ze Was tam tak przeciazyli tym zapoznawaniem sie, ze nikt nic nie napisze :lol: :D :D
Ja przyjade 17go ale pewnie okolo 14. Jakie zabiegi proponuja? I czy sami proponuja czy trzeba sie samemu zastanawiac co sie chce miec? Widzialam na stronie agencji turystycznej Omnibus propozycje wycieczek niedzielnych, wygladaja ok. Czekam na kolejne wiesci ;)
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Post autor: Suzen »

Warto skorzystać z interesujących ofert turystycznych i uczestniczyć w wycieczkach bliższych i dalszych.
To okazja poznania regionu,wielu ciekawych miejsc i osobliwości. :idea:
Wiadomo -podróże kształcą i inspirują.
Zachęcam ,naprawdę warto. :)
centralna
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2015 09:13

Post autor: centralna »

Masz rację trzeba sobie jakoś te 24dni zając :D ile można chodzic po ul.Zdrojowej :D .
Znalazłam biuro które organizuje życie rekreacyjne dla kuracjuszy [link]
Ja już zastanawiam się nad dwoma wycieczkami :D .
Będę autkiem to na te bliższe ,,sama" będę jeżdzc.
Ostatnio zmieniony 25 lut 2015 20:41 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto link
Dorcia1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 lut 2015 09:20
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Dorcia1 »

centralna pisze:Masz rację trzeba sobie jakoś te 24dni zając :D ile można chodzic po ul.Zdrojowej :D .
Znalazłam biuro które organizuje życie rekreacyjne dla kuracjuszy [link]
Ja już zastanawiam się nad dwoma wycieczkami :D .
Będę autkiem to na te bliższe ,,sama" będę jeżdzc.
Tez myslalam o tym, tez bede autkiem ale kogos na wycieczke zaprosze ;) "sama" nie bede jezdzic, w grupie weselej :lol:
centralna
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2015 09:13

Post autor: centralna »

Basiunia napisz czy w pokojach są czajniki i czy jest ciepło ,czytałam gdzieś że z ogrzewanie jest na bakier :D :D ,a ja lubię cieplarniane warunki.
Pozdrawiam.
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

centralna pisze:Basiunia napisz czy w pokojach są czajniki i czy jest ciepło ,czytałam gdzieś że z ogrzewanie jest na bakier :D :D ,a ja lubię cieplarniane warunki.
Pozdrawiam.
Hej, czajnik jest na korytarzu i zelazko wspólne,,a w pokojach jest tak ciepło ze musimy okno otwierac ,,pytaj co chcesz jeszcze wiedziec,,pozdrawiam ;) ;) ;) ;) ;)
ODPOWIEDZ