Kuracjusze. Pacjenci w sanatorium.
- Anna-K
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 01 lip 2014 19:20
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 9
Re: Kuracjusze. Pacjenci w sanatorium.
-
forumowicz
- malgonia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2012 09:15
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 16 razy
Też tak uważam,bardzo trudno mi dostosować się do obcych osób , do ich przyzwyczajeń,nawyków,moze dlatego że nie lubilam kolonii, rygorów, nakazów,wolny orzeł ze mnie nie kocham stadaObywatel pisze:Wielka szkoda, że w sanatoriach nie ma samych jedynek. Każdy kuracjusz powinien dostać własny, pojedynczy pokój. No chyba, że bardzo chce mieszkać w tłumie![]()
Oczywiście trzeba uwzględnić wyjątki, gdy dwie osoby muszą mieszkać razem, np. ze względu na konieczność opieki.
-
forumowicz
Już cię za to lubięmalgonia pisze:...wolny orzeł ze mnie nie kocham stada![]()
![]()
-
forumowicz
Obywatel pisze:Każdy kuracjusz powinien dostać własny, pojedynczy pokój.
To jest skrotowy przyklad niedostosowania spolecznego, w czasie kontaktow z innymi osobamimalgonia pisze:Też tak uważam,bardzo trudno mi dostosować się do obcych osób , do ich przyzwyczajeń,nawyków,moze dlatego że nie lubilam kolonii, rygorów, nakazów,
To ma być podstawa leczenia lub rehabilitacji?Obywatel pisze:Własna łazienka i WC to podstawa. Tak jest kulturalnie i higienicznie.
Ty nie lubisz nawt samego siebie, bo po co jest was tutrzechObywatel pisze:Już cię za to lubię
- malgonia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2012 09:15
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 16 razy
-
forumowicz
Ja, ty, mój pies, podwórkowa żaba, agent 0011... Trudno zliczyć. Miliardy istot. Świat jest przebogaty. Od nas wszystkich zależy, czy się lubimy, czy się czubimy. Radujmy się
-
forumowicz
-
forumowicz
Celna uwagakruszynka pisze:Jesli się nie myje rąk po kazdorazowym korzystaniu z WC ,jeśli nie myje się dokładnie wanny ,prysznica itd to można mieszkać i w pokoju 10 osobowym z jednym prysznicem a do WC chodzić za stodołę