Kołobrzeg-Niwa od 28.11 2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
sk_ar
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 sie 2015 21:59
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Re: Kołobrzeg-Niwa od 28.11 2015

Post autor: sk_ar »

Tak za kare bo ze smerfetka :(
forumowicz

Post autor: forumowicz »

ilem pisze:Będąc w CRR w Iwoniczu,też nie mieliśmy problemów z powrotami po 22 :) zawsze można się było dogadać bo w nocy na recepcji dyżurował palacz.Według mnie większa dyscyplina panuje w Sasance w Świnoujściu :) ,ale też nie było żle
Co do Iwonicza to prawda ;) Sasankę "sprawdzę" za miesiąc :lol:
forumowicz

Pobyt w Sasance bardzo miło wspominam :D najlepsze potańcówki w Energetyku, oczywiście to jest tylko moje zdanie.Fajnego towarzystwa życzę Asiu :) :)
forumowicz

Dzięki ....
Tak naprawdę zabiegi , zabiegami , ale miło jest mieć fajną ekipę na popołudnia i wieczory ;)
forumowicz

Asiu nie czekaj na nic tylko planuj pobyt w Kołobrzegu od końca listopada a impra będzie gwarantowana :D
forumowicz

ilem pisze:Asiu nie czekaj na nic tylko planuj pobyt w Kołobrzegu od końca listopada a impra będzie gwarantowana :D
:oops:
forumowicz

W zupełności racja Asiu :) Mając miłe towarzystwo czas bardzo przyjemnie płynie i to w szybkim tempie .Turnus się kończy a tu zawsze szkoda ,że to już koniec :(dlatego od samego początku trzeba się szybko integrować bo każda chwila jest tylko jedna :) Kołobrzeg czeka na nas-KTO jeszcze się pisze? :D miejsca wystarczy dla wszystkich chętnych.Smutasy oczywiście zostają w domu
forumowicz

Widzę ,że sporo forumowiczów wybiera się na przełomie listopada i grudnia do Kołobrzegu :) a to jeszcze dwa miesiące -oj będzie się działo :D :D
forumowicz

ilem pisze:Asiu nie czekaj na nic tylko planuj pobyt w Kołobrzegu od końca listopada a impra będzie gwarantowana :D
Nie podpuszczaj , bo u mnie to wszystko mozliwe :lol: :lol: :lol: .... tylko czy tak często wskazane są zabiegi ??? ;)
forumowicz

Asieńko ja wcale nie podpuszczam :) zamieniaj Sasankę na Niwę ewentualnie z Sasanki dawaj do Niwy i od razu będziesz miała porównanie gdzie lepiej.
ODPOWIEDZ