Horyniec Zdrój CCR 13 luty do 4 marca 2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
aga3014
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 paź 2014 18:39
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Horyniec Zdrój CCR 13 luty do 4 marca 2016

Post autor: aga3014 »

Odbierz wiadomość na priw
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Nie mam żadnej wiadomości :(
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Po to jest to forum aby każdy dowiedział się jak jest w tym sanatorium a nie na PW. :)
albo zaczynamy temat albo nie :(
Napisz co jest na 5 a co na "o" dużo wyjeżdżających mam taką nadzieję to zainteresuje .
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ja , po wpisach Agi juz wiem , co Jej zdaniem było na 5 , a co było " masakra ".... ;)
Awatar użytkownika
aga3014
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

sztani pisze:Po to jest to forum aby każdy dowiedział się jak jest w tym sanatorium a nie na PW. :)
albo zaczynamy temat albo nie :(
Napisz co jest na 5 a co na "o" dużo wyjeżdżających mam taką nadzieję to zainteresuje .
Witaj sztani....Jak wcześniej pisałam na 5 są zabiegi...jedzonko słabe... sprzątają po łebkach...pierwszy raz się spotkałam, że jeden na drugiego się skarżył do pewnych osób gdzie trochę wyjechało już w pierwszym tygodniu :( ...są wycieczki do Lwowa koniecznie zabrać paszport czas szybciej mija .. mieszkałam w pokoju dwuosobowym z cyganką. Życzę wszystkim miłego pobytu .Pozdrawiam
Awatar użytkownika
MaKa1
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 mar 2013 20:06
Oddział NFZ: Opolski

Post autor: MaKa1 »

Aga,współczuję tej cyganki :roll: .....mogłaś jechać od 14.02. ze mną do Kołobrzegu :) ...i pewnie lepiej byś wspominała :)
Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
aga3014
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

MaKa1 pisze:Aga,współczuję tej cyganki :roll: .....mogłaś jechać od 14.02. ze mną do Kołobrzegu :) ...i pewnie lepiej byś wspominała :)
Pozdrawiam :)
Maka1 chociaż mam porównanie ....Pozdrawiam
Awatar użytkownika
iwonina73
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 gru 2014 08:22
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: iwonina73 »

AGA3014 Ja również zbiegi w Horyńcu oceniłam na 5 a nawet na 6 , jedzonko 3 ( da się przeżyć bez dokupowania, oczywiście kobieta ) czystość ...!!!! 3+ czas po zabiegach trzeba sobie samemu zorganizować..

Ja wspominam bardzo mile pobyt styczeń 2015, wspaniała ekipa i chciałabym tam wrócić , pomimo niedogodności;-) .
pysiunia22
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2016 15:53
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: pysiunia22 »

Witam w Horyńcu byłam już 2razy i wrócę poraz 3 tzn.w Krusie zabiegi są super jedzenie też miły personel naprawdę niewiem czemu ludzie narzekają miejsce jest fakt że to zadupie ale jest zato cisza spokuj.tam się nie jedzie dla rozrywki tylko podreperowac swoje zdrowie a naprawde POLECAM
pysiunia22
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2016 15:53
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: pysiunia22 »

pysiunia22 pisze:Witam w Horyńcu byłam już 2razy i wrócę poraz 3 tzn.w Krusie zabiegi są super jedzenie też miły personel naprawdę niewiem czemu ludzie narzekają miejsce jest fakt że to zadupie ale jest zato cisza spokuj.tam się nie jedzie dla rozrywki tylko podreperowac swoje zdrowie,a naprawde POLECAM
ODPOWIEDZ