kto złożył wniosek w styczniu 2015

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
bewe
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sty 2014 21:20
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

Re: kto złożył wniosek w styczniu 2015

Post autor: bewe »

rybka pisze:Bewe, pażdziernik/listopad... na bank ;) :kwiat:
też tak myślę,a tak mi się marzył wyjazd w sierpniu lub wrześniu:)z moich czterech wyjazdów tylko raz trafił mi się przełom maja i czerwca a inne to pażdziernik,listopad i styczeń
bewe
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

henryk44 pisze:Do kolejki zostałem zapisany w grudniu 2014 i prawdopodobnie pojadę nie wcześniej jak w listopadzie,taką informację uzyskałem w NFZPozdrawiam!
No to jeszcze dłużej czekasz niż ja :o Z jakiego profilu cię zakwalifikowali-ja mam reumatologię jako główne,drugie to pulmonologia.Jaki masz numer "porządkowy" bo ja na dzień dzisiejszy prawie 7400
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: rybka »

Znajomej wniosek wpłynął do NFZ 15 listopada 2014 /reumatologia/ a przydział dostała od 14 sierpnia.. czekała równiutkie 33 miesiące .

Bewe, ja osobiście wolę wyjazdy poza sezonem letnim :)
henryk44
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 lut 2014 17:20
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: henryk44 »

Obecnie mam numer 5350 z profilu reumatologia,chyba spróbuję dostać coś ze zwrotów.Pozdrawiam!
bewe
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

henryk44 pisze:Obecnie mam numer 5350 z profilu reumatologia,chyba spróbuję dostać coś ze zwrotów.Pozdrawiam!
To my(z męzem) mamy jeszcze 2000 numerków za Tobą,jestem ciekawa czy uda Ci się dodzwonić i wyłapać cos ze zwrotów,dla małżeństw jest trudniej dostać zwrot w sezonie.Jak do września nie dostaniemy powiadomienia to też spróbuję.Nam napisali Szczawno,troszkę byliśmy rozczarowani ponieważ już byliśmy z przydziału w tym uzdrowisku.Jak Tobie się uda coś wyrwać to pisz wtedy może też będę dzwonić a nuż się trafi ;)
ODPOWIEDZ