Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ale nic nie da się w tym temacie zmienić......puki co to zabiorę od 17.11.2016 do Rymanowa......byle tylko nie pisiora na tych mam nosa od razu poznam ......kogoś na wspólną drogę miło będzie porozmawiać
Ja tylko Ciechocinek 2x z NFZ i Rymanów 1x z ZUS w ciągu ostatnich 4lat nie licząc 1xprywatnie. teraz jestem chora i jadę znowu z ZUS. przez 25 lat nie chorowałam i nie korzystałam z niczego. tylko płaciłam... teraz jak jestem chora, zamierzam odebrać sobie wszystko to co mi się należy w ramach rehabilitacji zanim to wszystko szlag trafi
Popieram i właśnie robię tak samo 26 lat tyram u siebie więc sama rozumiesz zero zwolnienia zero choroby ....A papiery mocne mam ....A skąd jesteś ja radom
A ja spod Radomia ZUS Radom mnie wysyła i właśnie dwa tygodnie temu byłam na komisji i im wytknęłam z jakimi ośrodkami podpisują umowę i w ogóle tego nie kontrolują jaki jest syf a poczytaliby opinie i wiedzieliby wszystko
żebyś Ty do tej krynicy Morskiej jechał tym samochodem.... to miałabym problem dojazdu rozwiązany a tak to mój post stoi bez odzewu... no ale jeszcze daleko
Właśnie szukam jakiejś miłej koleżanki na turnus.....byłem w zegierstowie NFZ....tam miałem 2 koleżanki ale było super chodziliśmy po górach nawet narty były przez 2 dni tańce w nocy balangi u nich w pokoju