Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Nie wiecie jak bardzo chciałabym jechać teraz do Szczawna i to właśnie do Domu Zdrojowego. Nie "biadolcie" będziecie wszystkie zadowolone warunek być bardzo rano i od razu prosić o pokój po remoncie. Jest ich już sporo i rano z pewnością dostaniecie. Liczyć się trzeba tylko iż będzie to niestety 3 os. Dwójki dla małżeństw (chyba ,że takich będzie mało) a 1 os. jak na lekarstwo ale ...... czasami ...... . Stołówka ... cóż można chodzić ze swoją szklanką . Miłego pobytu bo rehabilitacja będzie z pewnością dobra .
Witaj Zosiu,
damy radę, oczywiście Po pierwszym rozczarowaniu, że to jednak nie Kołobrzeg (mój ukochany) zaczęłam myśleć o górkach. Będzie dobrze bo musi być dobrze ale swoją drogą wciąż mnie zadziwiają pokoje bez łazienek (jeśli to prawda). To już uważam za przegięcie.
Pozdrawiam Cię cieplutko
Kasia
Witaj Jolenko,
21 dni to jeszcze sporo, ja mam 5 dni i totalna rozsypka jeśli chodzi o pakowanie. Muszę sprawdzić długoterminową prognozę pogody, może mnie trochę ukierunkuje czy zabierać klapeczki i krótki rękaw czy raczej kurtki i adidasy
Pozdrawiam
Kasia
Chyba to już ostatni mój wpis przed wyjazdem. Szkoda, że nie znalazłam towarzyszki/sza podróży. W takim razie do zobaczenia w Szczawnie
Kasia
Gdyby jednak kacperek-[email].pl
Witaj Kristi,
nie jadę przez Poznań. Jadę przez Łódź, Sieradz, Kalisz, Wrocław. Miło, że się zdecydowałaś.
Do zobaczenia mój kontakt kacperek-[email].pl
Pozdrawiam
Kasia