Chciałabym........
Re: Chciałabym........
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
A co byś chciała i mogła?Princi pisze:Przecież napisałam ...... mogłabym to co bym chciała![]()
-
forumowicz
Jak każdy pewnie człowiek popełniam i ja wiele błędów .Najważniejsze jednak to umieć się do nich przyznać ,okazać choć odrobinę skruchy i zdobyć się na magiczne słowo "Przepraszam".
Niestety Pan który wywołał tyle oburzenia wśród uczestników Forum od kiedy pamiętam nigdy nie poczuwał się do przyznania do błędu .
Uważam że w tym miejscu nie ma między nami żadnych podziałów ,mogę co najwyżej kogoś nie lubić ,nie zgadzać się z każdą opinią i oczywiście zdawać sobie sprawę iż inne osoby tak samo mogą mnie odbierać .
Nie upoważnia to jednak nikogo do obrażania czy wyszydzania .
Ela zwróciła uwagą na to ,że ten Pan uważa się za lepszego od innych i ja osobiście podzielam to zdanie .Już samo używanie "niebiańskiego "koloru .pomimo niejednokrotnemu zwracaniu na to uwagę przez inne osoby ,może dać wiele do myślenia .
I jeśli już jestem w temacie "Chciałabym -chciałbym "to właśnie chciałbym aby nie dochodziło do takich niesmacznych sytuacji i aby każdy kto jest uczestnikiem NS potrafił okazać szacunek dla drugiej osoby .
Pozdrawiam serdecznie
-
forumowicz
I na pewno każdy chciałby aby atmosfera na Forum gwarantowała nasze zadowolenie ,wywoływała uśmiech ,czasem jakieś poważniejsze przemyślenia .
Ci z nas którzy znają się tylko poprzez pisanie ,w jakiś sposób sobie ufają i chyba trzeba aby to zaufanie było podstawą do bycia tutaj
-
forumowicz