Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ika44 pisze: 27 wrz 2017 14:10
Jak widzę Horyńec to najmniej oblegane miasteczko sanatoryjne. CZY JEDZIE KTOŚ W PODANYM TERMINIE . Pozdrawiam pysiunię i Benka
Witam nikt nie jedzie bo to jest za spokojne i ciche miejsce na leczenie każdy woli duże miasta dużo rozrywki boją się Horyńca pozdrawiam Ika44 spotkamy się na miejscu spowrotem będzie zkim wracać
Hej poczytałem no ok sam słyszałem podobne opinie i znam osoby które tam były wielokrotnie .....czy aby nie jest ta miejscowość swoistym placebo miejscem wsparcia psychicznego , reasumując to wszystko to mnie też te zabiegi pomagają ale jak sami wiecie cudów nie ma ,,,Więc i w tej miejscowości ich nikomu nie gwarantują a jeżeli już to na krótką metę niestety szczera prawda ale prawda ,,,,dolegliwości związane z układem kostmym to jak sami wiecie nie jest w stanie nic i nikt wyleczyć.....i nawet gdyby owo miejsce cudu nazywało się jak kolwiec to będzie to tylko około kilku miesięcy lepszego samopoczucia ......a wszystko dzieje sie w naszych głowach......jak my to odbieramy i postrzegamy ważne aby zabiegi były odpowiednio dobrane i odpowiednio czasowo wykonywane .........kiedys za miejsce cudu uważany był Ciechocinek hihihihi teraz są inne miejsca cudu ......a wszystko opiera się tylko na wypoczynku i miłym relaksie a jak sie pojedzie na miejsce to kazdy tylko pyta ...
..daleko na tańce
...a czy wycieczki są i gdzie
...a o której musowo wrócić do pokoju
....to jest prawda o paniach i panach zerwanych z więzów małżeńskich chwilowym wyjazdem do sanatorium hihihi....
..To tak jak z panem który ma żonę i chce się umówić z inna.
..pani pyta po dłuższej rozmowie ... wolny
Pan jest tak tak zapewnia owy pan ....
...pani na to odpowiada chwilowo czy na zawsze
....pan odpowiada tak tak zapewniając na zawsze
......pani z uśmiechem odpowiada ...
A co żona na zakupy do biedronki poszła hihihi
Taka polska rzeczywistość Polak narzekał narzekał i będzie narzekał jak nie na zdrowie to na Rząd co zresztą na dzień dzisiejszy jest oczywiste .......pozdrawiam
Witaj Insygnia. Przeczytałam Twój post i przyznam się, że trochę nie rozumiem dlaczego masz takie złe nastawienie do sanatorium skoro sam tam jeździsz i korzystasz z zabiegów. Chyba że coś źle odebrałam. Są ludzie którzy jeżdżą tam się leczyć zwłaszcza ci którzy ciężko pracują na wsi.Każdemu należy się trochę odpoczynku i oderwania się od codzienności.. Sądzę że jeśli ktoś jedzie z nadzieją na poprawę swojego zdrowia nawet na jakiś czas jak zasugerowałes, to nie myśli o sanatoryjnych podrywach. Pozdrawiam
To chyba mnie nie zrozumiałaś polecam przeczytać jeszcze raz spokojnie...nie jeździe po to aby się bawić..zreszta wszystko masz w tekście uważnie czytaj pozdrawiam a co do podrywania..
Mam sporo okazji na miejscu i nie korzystam z tego a co dopiero szukać przygód co to to nie jeszcze raz pozdro
Ostatnio zmieniony 01 paź 2017 16:05 przez Insignia 2010, łącznie zmieniany 1 raz.
A że jest to już mój nie 1 raz w sanatorium i doskonale znam i wodzie co się tam dzieje.
A Horyniec no cóż nie tylko rolnicy tam jeżdżą popytaj a sama się przekonasz że 85% ludzi tam będących to ludzie którzy mają a nie uprawiają ziemi bo żyją z innego dochodu
Witam. Może faktycznie coś źle zrozumiałam wiec przepraszam Cię. Nigdy nie byłam w sanatorium jadę pierwszy raz więc nie wiem jak tam jest. Myślę jednak że miła rozmowa z kimś to nie podryw. Pozdrawiam serdecznie
Wiec spoko do południa zabiegi to rutyna wszędzie czyli zaliczamy wszystkie bo szkoda coś stracić.....ale po południu i wieczorem czas jakioś spędzić trzeba