A mnie Twoje zachowanie nie bawi i Twoje wpisy też nie nie chciałbym Twojego towarzystwa przy stoliku .Waldeklat45 pisze: 26 lut 2018 08:22hehe znam ten typ , taka co to bułkę przez bibułke , a pe gołą rękąGIENIA pisze: 26 lut 2018 07:37
Przy moim stoliku na obiedzie siedzi pani , której nic nie smakujewszystko monotonne , bez smaku , kolacje ciężkostrawne ( to niech nie je bigosu
) ,
![]()
rózne zachowania takich damulek widziałek , mnie to po prostu bawi i jeszcze je podpuszczam![]()
![]()
![]()
Wyżywienie w sanatorium
-
forumowicz
Re: Wyżywienie w sanatorium
-
forumowicz
-
forumowicz
- lubelanka64
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 wrz 2015 17:23
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 10 razy
-
forumowicz
ludzie
-
forumowicz
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
-
forumowicz
-
forumowicz
popieram Cie PusiaPusia pisze: 27 lut 2018 14:59 Dlatego dla chętnych powinna być możliwość kupienia komercyjnego wyżywienia. W KAŹYM SANATORIUM. Ja w pewnym sanatorium gdy chciałam wykupić komercyjne wyżywienie spotkałam się z komentarzem "to jest nie w porządku wobec pozostałych kuracjuszy" . Dodam ze był to.komentarz ze strony obsługi sanatorium, co mnie bardzo zdziwiło, bo w końcu chciałam zapłacić. Udało mi się po wielu rozmowach z kierownikiem recepcji odpowiedzialnym za rozliczenia. Zaznaczę ze sanatorium przyjmowalo kuracjuszy komercyjnych wiec ja nie rozumiem problemu ale dla niektórych jak widać był.
- zawiela
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2013 08:44
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 7
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowano: 29 razy