Niedziela bez handlu

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
smuga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 sty 2017 21:57
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Re: Niedziela bez handlu

Post autor: smuga »

Fajne te nasze polskie bagienko :? jutro wyruszają pracownicy / kontrolerzy PIP sprawdzać czy sklepy przestrzegają zakaz handlu :roll: :lol: :lol: i co z rodzinami kontrolerów :?: oni chyba jak podejmowali pracę nie wpisali tych niedziel w swoje grafiki :mrgreen:
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Niedziele 2018 bez handlu marketowego

Post autor: jacky6 »

[ obrazek zewnętrzny ]

Może komuś ten kalendarz się przyda.
Można sobie zapisać a przede wszystkim wydrukować i powiesić na wewnętrznej ścianie drzwiczek kredensu.

PS - na moim targowisku wisi ogłoszenie "we wszystkie niedziele 2018 - targ czynny".

:mrgreen: To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
:ugeek:
Awatar użytkownika
jurek475
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 sty 2014 11:06
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: jurek475 »

dziekuje Tobie za pozytywne rady.
Pozdrawiam
ze slonecznej Wielkopolski. :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dziękuję Jacky6 wydrukowałam i powiesiłam na lodówce, bo to ona jest najbardziej zainteresowana :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam i życzę miłego słonecznego dnia.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Spadły na mnie gromy i zupełnie nie wiem z jakiego powodu :?
Przede wszystkim tak się dziwnie składa,że pracowałam w niejedną niedzielę,na nie tylko w niedzielė ale równnież wiele świąt,sylwestrów czy innych obligatoryjnie wolnych dni. To po pierwsze,po drugie wyraźnie napisałam,że nie jest moją intencją zmuszanie biednych ekspedientek do pracy. To tyle.
A jeszcze dodam,że w domu mogė sobie zaplanować robienie zakupów,ale dzisiaj wraz ze mną wiele osób rozpoczęło kurację. I co? Przysłowiowej wody nie mają gdzie kupić.
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz

Post autor: medi »

Felice dla mnie syn musi jechać na stację benzynową choć po gripex bo mam wysoką gorączkę :?
forumowicz

Widzisz Felice tak to jest , jakoś wcześniej nie było takich "obrońców' pracy kasjerek w sklepie , a teraz .... no cóż zostałyśmy "pańciami" :?

Nawiasem mówiąc był czas kiedy Biedronka była synonimem wyzysku , później był moment , że trzeba było mieć znajomości aby tam pracować , a teraz wiszą ogłoszenia o rekrutacji , jednak coś się zmieniło tylko nie wiem w którą stronę.
W dalszym ciągu uważam , że w sprawie powinni wypowiedzieć się osoby pracujące w handlu , z pewnością w naszym forumowym towarzystwie są takowe.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

smuga pisze: 10 mar 2018 21:41 Fajne te nasze polskie bagienko :? jutro wyruszają pracownicy / kontrolerzy PIP sprawdzać czy sklepy przestrzegają zakaz handlu :roll: :lol: :lol: i co z rodzinami kontrolerów :?: oni chyba jak podejmowali pracę nie wpisali tych niedziel w swoje grafiki :mrgreen:
Brawo. :!: :!: Kto o tym pomyślał :?: Pozdrawiam z pracy. Bez dodatkowej zapłaty. Dodam jeszcze , że studenci studiów stacjonarnych zaciskają zęby i zastanawiają się gdzie dorobią na bursę , czy przejazdy. Markety podziękowały im za pracę w weekendy. :(
forumowicz

Jestem zmeczona całą gamą kretyńskich ustaw. Tą również. Oczywiście nie muszę iść na zakupy w niedzielę, ale mam niedparte wrażenie, że bynajmniej nie chodzi w tym wszystkim o pracujących w handlu. Sieci odbiją to sobie w inny sposób. Są zawody dla których takiego ukłonu się nie zrobi jak lekarze, energetycy kolejarze czy choćby mój mąż pracujący w zakichanym systemie 4 brygadowym. Wolny dzień w weekend to cud. Eeeech...Ale moi Drodzy z bandą ograniczonych dyskusje nigdy nie miały racji bytu. Nie chcę być szczęśliwiana na siłę..lub nie..bo nie z wyboru mam tylko 1 dziecko. WIOSNA przyszła! Tego się trzymajmy szczególnie aktualni kuracjusze. Dwa lata temu o tej porze też miałam to szczęście.🌷🌈
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: rybka »

Mam gdzieś zakaz handlu w niedzielę, wolę ten czas spędzić na spacerze, z książką, czy choćby przed komputerem... zawsze tak było :D
ODPOWIEDZ