Niedziela bez handlu
- smuga
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 25 sty 2017 21:57
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 1 raz
Re: Niedziela bez handlu
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
Niedziele 2018 bez handlu marketowego
Może komuś ten kalendarz się przyda.
Można sobie zapisać a przede wszystkim wydrukować i powiesić na wewnętrznej ścianie drzwiczek kredensu.
PS - na moim targowisku wisi ogłoszenie "we wszystkie niedziele 2018 - targ czynny".
-
forumowicz
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Przede wszystkim tak się dziwnie składa,że pracowałam w niejedną niedzielę,na nie tylko w niedzielė ale równnież wiele świąt,sylwestrów czy innych obligatoryjnie wolnych dni. To po pierwsze,po drugie wyraźnie napisałam,że nie jest moją intencją zmuszanie biednych ekspedientek do pracy. To tyle.
A jeszcze dodam,że w domu mogė sobie zaplanować robienie zakupów,ale dzisiaj wraz ze mną wiele osób rozpoczęło kurację. I co? Przysłowiowej wody nie mają gdzie kupić.
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
-
forumowicz
Nawiasem mówiąc był czas kiedy Biedronka była synonimem wyzysku , później był moment , że trzeba było mieć znajomości aby tam pracować , a teraz wiszą ogłoszenia o rekrutacji , jednak coś się zmieniło tylko nie wiem w którą stronę.
W dalszym ciągu uważam , że w sprawie powinni wypowiedzieć się osoby pracujące w handlu , z pewnością w naszym forumowym towarzystwie są takowe.
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
Brawo.smuga pisze: 10 mar 2018 21:41 Fajne te nasze polskie bagienkojutro wyruszają pracownicy / kontrolerzy PIP sprawdzać czy sklepy przestrzegają zakaz handlu
![]()
![]()
i co z rodzinami kontrolerów
oni chyba jak podejmowali pracę nie wpisali tych niedziel w swoje grafiki
![]()
-
forumowicz