23 Wojskowe Sanatorium Lądek Zdrój pawilon II

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
jagoda***
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2012 23:21

Re: 23 Wojskowe Sanatorium Lądek Zdrój pawilon II

Post autor: jagoda*** »

Vademecum ( może w końcu zdraszisz swoje imię) jesteś wielka. Właśnie umówiłąm się z sympatycznym panem z busika na 25 i jadę prosto z Katowic do Lądka. Dziękuje serdecznie za info. Właśnie po to są te strony w necie. :lol: .
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: Małgosia69 »

Jagódko,mam nadzieję,że sympatyczny pan z busika to nie ten sam z którym miała wrócić do Łodzi z Lądka moja koleżanka z pokoju w lipcu ubiegłego roku. Pan był również ponoć sympatyczny, ok.10 dni wcześniej zarezerwowała miejsce w busiku na drogę powrotną,a pan po prostu nie przyjechał, wszystkie miejsca były zarezerwowane,komplet ludzi. :o Zrobiła sie straszna afera, panie z biura także dzwoniły do niego,ponieważ jego ogłoszenie wisiało non stop w sanatorium.A facet nie odbierał telefonu, a w końcu go wyłączył.Ja pojechałam d domciu dzień wcześniej,więc temat znam tylko z opowiadania koleżanek. wreszcie wczesnym popołudniem udało im się wyjechać z Lądka autobusem pks,ale ile ich to kosztowało nerwów. :cry:
jagoda***
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Póki , co czekam na jego telefon z potwierdzeniem rezerwacji i mam nadzieję, ze to nie ten sam facet. :?
misio
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 lis 2011 16:10

Post autor: misio »

Jagoda*** pogoda na 25 stycznia do podróży fatalna, jak już szczęśliwie dojedziesz to daj znać, szczególnie chodzi mi o odcinek Złoty Stok – Lądek Zdrój. Będę jechał tą samą trasą od Katowic 19 lutego.
Spytaj się gościa czy ma sprawne autko i opony zimowe a może i łańcuchy na śnieg, przezorny …. :D
jagoda***
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Misiaczku! Nie mam pojęcia, jaka drogą pojedzie i czy wogóle sie załapię, czekam na jego telefon. Ale jak będe cos wiedziała , na 100, dam znać. Nie zostawie Cię bez informacji. :)
misio
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 lis 2011 16:10

Post autor: misio »

Znalazłem na youtube jak wygląda w zimie droga do Lądka.
Śliczna :shock:
http://www.youtube.com/watch?v=gNJ6YttV ... re=related
jagoda***
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Pięknie, zimowo! Ale niebezpiecznie, ostrożność nie zawadzi! :shock:
Kolczyk2051
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 30 wrz 2011 18:30

Post autor: Kolczyk2051 »

Vademecum mam prośbę, jeśli możesz sprawdz jak wygląda pokój z wersalką. Czy ma łazienkę i balkon, czy nie daj Boże jest to pokój w studio. Mam skierowanie ze zwrotów od 25 stycznia. Czy te pokoje są o różnym standarcie. Pozdrawiam
emik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 sty 2012 18:48
Podziękowano: 2 razy

Post autor: emik »

A skąd wiesz, że to pokój z wersalką? :))
Jeżeli masz skierowanie do pawilonu II, to tam wedle mojej wiedzy nie ma pokojów typu studio. Takie pokoje są w Lotniku, czyli pawilonie nr 1.
jagoda***
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Vademecum, Elżbietko, jeżeli przyjadę w dzień rejestracji ok.15, 16 - jak będzie wyglądał przydział pokoi? I wogóle jakie są pokoje w II? Czy lepiej przyjrchać dzień wcześniej wieczorem? Chciałąbym mieć przez te 3 tyg. minimum" luksusu". :lol:
ODPOWIEDZ