Pozdrawiam
OPŁATA za TV
- Ramona2
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 18 paź 2014 18:51
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
Re: OPŁATA za TV
Pozdrawiam
- Leon43
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 sty 2014 22:24
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 1 raz
-
SlawaAnna
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 04 paź 2015 11:55
- Staż sanatoryjny: 3
No, to by musiały być takie słuchawki gigantFelice pisze:Jak bierzesz słuchawki,to nie będzie Ci przeszkadzało![]()
![]()
Generalnie jak wszystko inne trzeba z osobą współmieszkającą ustalić....może tez nie będzie lubiła telewizji?
Ale właśnie, o to mi chodzi co piszesz - czy jest taka możliwość podczas przydziału pokoju, żeby dostać go z kimś, kto ma podobne wymagania? Jak by mnie ktoś zapytał, na czym mi najbardziej zależy, to chyba właśnie na tym, żeby w pokoju nie było telewizora... Ale czy ktoś to bierze pod uwagę?
Pewnie, że jedynka byłaby najlepsza, ale z tym podobno nie jest łatwo...
-
SlawaAnna

Re: podatek tv...
Ano właśnie... no i nie tylko o politykę chodzi, ale też o wybór programu, odkąd jest ich tyle, a nie dwajacky6 pisze: - co stanie się jak w jednym pokoju trafią się dwie osoby o odmiennych poglądach a szukające informacji ze szklanego ekranu ? '
27 DE
![]()
-
SlawaAnna

No, a jak to zrobić, żeby mieć jedynkę? Bo to załatwia kategorycznie każdy taki problem...kruszynka pisze:Płaci abonament za każdy odbiornik TV
Trafiła mi się koleżanka co nie wyobrażała sobie nie oglądania tureckich tasiemców .
Masakra nigdy więcej dwójki .
-
SlawaAnna

Zasadniczo, ja też dam radę, ale nie ukrywam, że to byłby dla mnie problem... Cierpiałabym wewnętrznie przez "tylko" 3 tygodnie, a to nie jest zdrowebasiat pisze:SlawaAnna,
ja zawsze wychodzę z założenia, że to "tylko" 3 tygodniei nawet w ekstremalnych warunkach dam radę
![]()
![]()
Ja z zasady, żeby myśleć pozytywnie, wolę być przygotowana na wszystko, również na najgorszeWięc nie martw się na zapas, nie warto. Myśl pozytywnie![]()
-
forumowicz
Co do telewizora to przy rejestracji wystarczy zgłosić że nie chcesz mieć tv i małe prawdopodobieństwo że dadzą Ci kinomana.
Co do jedynek, to jeżeli wybierasz się z nfz i o ile sanatorium do którego jedziesz dysponuję jedynkami, to dzwonisz i rezerwujesz pokój jednoosobowy, oczywiście wiążę się to z większymi kosztami.
-
SlawaAnna

- Adela
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 12 lip 2014 15:10
- Staż sanatoryjny: 9
Powinniśmy mieć wybór,ale ......tych jedynek jest jednak mało
To nie są głupie fanaberie,jedziemy się leczyć,regenerować,a nie denerwować i na siłę ......wytrzymywać.
Nasze potrzeby,przyzwyczajenia są różne.
Oczywiście,że możemy spotkać wspaniałą osobę,podobną do nas i jest świetnie,i niespodziewanie znajdujemy przyjaciela
Cóż,życie jest loterią
A jednak się cieszę,że mój wyjazd się zbliża