Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mam pytanie do henryss 66 ja dostałeś wiadomość że jedziesz do sanatorium NFZ jak przeglądarka stoi chyba że masz poszpitalne Bo te osoby wiem. Ze juz jeżdżą
Zadzwoniłem i poprosiłem o termin do końca lipca z przyczyn osobistych.Pierwsze skierowanie miałem do tego samego ośrodka 16 kwietnia .Po południu pokazało się skierowanie w przeglądarce. Czekałem 18 miesięcy NFZ Lubelski.Tak że ruszyła machina.
Ostatnio zmieniony 03 cze 2020 08:10 przez henrys66, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam,ja dzwoniłam wczoraj do swojego NFZ i bardzo miła pani wytłumaczyła to tak,że obecnie próbują wysłać osoby,które miały przerwany turnus i nie zaczęty jeszcze turnusu w marcu,zobaczą jak poradzą sobie sanatoria i dopiero ruszą,przynajmniej tak to zrozumiałam,i powiedziała,aby nie robi testu na własna ręke będą refundowane z listą punktów,gdzie mozna je wykonać.