Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ANDY dobrze wiesz jak niektórzy ludzie są nieodpowiedzialni i lekceważą zagrożenie . Przy tym nie patrzą na innych i mają to gdzieś a wręcz wyśmiewają się .
Tak , mamy jechać aby podleczyć się ale nie wiadomo jak z tym będzie jeszcze . W każdym dniu można spodziewać się jakiejś zmiany .
Ale do skrzynki pocztowej będę zaglądać .
Pozdrawiam serdecznie , udanego popołudnia .
Dzięki i nawzajem , na razie w zusie nie mają wytycznych co do prewencji, czy będą wysyłać 100% czy tylko pilne sprawy to zobaczymy, musimy zachować rozsądek a powinno być dobrze
Hej .
W tym wątku również pisze się o wyjazdach więc i ja tu też wspomnę , że 18.08.2020 r. mam wyjazd do Wieńca Zdroju ( układ oddechowy ) . Dobrze , że wiem o tym wcześniej , mam więcej czasu aby przygotować się . Pozdrawiam wszystkich ciepło .