Miłość ! A co to takiego ?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Miłość ! A co to takiego ?

Post autor: forumowicz »

Briant pisze: 02 kwie 2018 22:55
andrzej1955 pisze: 02 kwie 2018 21:43 Wszystko kiedyś przemija-z takiego czy innego powodu-nie znaczy to że to coś co przeminęło już nigdy nie wróci-o to chodzi żeby jednak wróciło-może z innym obiektem,w innym miejscu,czasie i latach które mamy na karku-łącznie z bagażem doświadczeń-tych złych,dobrych i wspaniałych-nadzieja zawsze umiera ostatnia a Amor Strzela na....ŚLEPO-może to i ....Dobrze ;) Pozdrawiam :serce: :kwiat:
Głupszego tekstu dawno nie czytałem.Aż nie chce się tego komentować .
Nie lubię tak cytować ale nie da się inaczej .....

Dlaczego Briant uważasz , że wypowiedź Andrzeja jest głupia :?: , nie mogę pojąć co jest w niej głupiego..... :roll:

Można mieć zdanie zupełnie inne , to potrafię zrozumieć.

"Biedny" jest człowiek , który nie zna smaku miłości, który nie obdarzył miłością , który nie był kochany .

Miłość jest najcudowniejszym uczuciem :serce:
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

Briant pisze: 02 kwie 2018 22:55
andrzej1955 pisze: 02 kwie 2018 21:43 Wszystko kiedyś przemija-z takiego czy innego powodu(...) a Amor Strzela na....ŚLEPO-może to i ....Dobrze ;) Pozdrawiam :serce: :kwiat:
Głupszego tekstu dawno nie czytałem.Aż nie chce się tego komentować .
Nie dostrzegam nic "głupiego" we wpisie Andrzeja.... za to w Twoim Briant jak najbardziej - chęć dokopania piszącemu..
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ponownie wtrącę trzy grosze i się chłopakowi dostanie ale definicja miłości i wyobrażenia o niej jest u Ciebie sprowadzona do najbardziej przyziemnej formy. Może tak naprawdę nie znasz tego uczucia?
Awatar użytkownika
marjolus
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 maja 2017 14:36
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: marjolus »

Miłość jest wtedy gdy kochasz, gdy myślisz, gdy nie mozesz doczekać się spotkania, kiedy chcesz pomóc, kiedy chcesz coś dac..... ale nigdy nie oczekujesz nic w zamian.
ODPOWIEDZ