Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mila,
jak się czujesz? Tak długo się nie odzywałaś.... Z zapartym tchem śledzę wątek.
Jak wygląda sytuacja w Równicy? Czy rzeczywiście tyle zakażeń?
Wyjeżdżają ludzie środkami masowej komunikacji? Czy jednak zostają?
Czy kierownictwo zmieniło zdanie?
Pozdrawiam.
Witajcie ,jestem nie wiem jak długo
miałam pecha że złapałam wirusa (chociaż tych pechowych jest bardzo dużo ) wiem że złapałam w windzie
mieszkam na 9 p. i musiałam jeździć.
Pomimo tego wszystkiego Ustroń jak piękny ,Równica również jak obiekt ,z okna mam przecudny widok
widzę cała panoramę Ustronia.
Dojazd jeżeli ktoś nie jest zmotoryzowany jest trudny , jeżeli miałabym po raz drugi przyjechać to zdecydowanie
do mniejszego obiektu.
Załączniki
IMG_20220611_164823[1].jpg (51.65 KiB) Przejrzano 476 razy
Witajcie ,jestem nie wiem jak długo
miałam pecha że złapałam wirusa (chociaż tych pechowych jest bardzo dużo ) wiem że złapałam w windzie
mieszkam na 9 p. i musiałam jeździć.
Pomimo tego wszystkiego Ustroń jak piękny ,Równica również jak obiekt ,z okna mam przecudny widok
widzę cała panoramę Ustronia.
Dojazd jeżeli ktoś nie jest zmotoryzowany jest trudny , jeżeli miałabym po raz drugi przyjechać to zdecydowanie
do mniejszego obiektu.
Po południu opiszę mój przypadek jak szpital powiatowy w Busku wpisał mi covid,którego nie miałem,żadnych objawów,bez goraczki,bez kataru.Szpital podobno zainkasował 15tys.zł za to ,że wpisał covid....?????I też musiałem opuścić sanatorium po 9 dniach a miałem turnus 28 dniowy.Zapraszam popołudniu........