23 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny, Lądek -Zdrój, Jadwigi 2

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Kazer-57
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 sty 2025 19:41
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękowano: 1 raz

Re: 23 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny, Lądek -Zdrój, Jadwigi 2

Post autor: Kazer-57 »

Do Gabriela_z !!.ładnie napisałas. A napisz prosze jeszcze jaki pokój miałas wieloosobowy, studio, na którym pietrze. Czy zabiegi wszystkie miałas na miejscu czy musiałas schodzic do 3, czy moze az na basen nizej fontanny. Czy basen w Wojciechu był czynny. Jak dawałas sobie radę ze schodzeniem do Zdroju. Czy ten przybytek Pod Wąsem jeszcze działa. Czy Stawy Biskupie tez serwowały rybkę. Ja mieszkałem na 1 pietrze z prawej strony nad wejsciem. Był duzy pokój z balkonem i tez widokiem na Lądek chociaz drzewa juz troche przesłaniały widok bo to był przełom sierpnia i wrzesnia 23 r. Teraz pewnie tez chyba ze wyzej mieszkałas., bo tam iglagi wielkie rosną bo gdyby lisciaste były to teraz widok byłby lepszy.Mój pokój to chyba nr 6 był.Pozdrawiam Kazer.
Ewa1122
Na forum od: 25 mar 2025 12:26

Re: Lądek -Zdrój ,Jadwigi 2

Post autor: Ewa1122 »

Dzień dobry :) Mój turnus zaczyna się 8 maja . Może ktoś z Katowic wybiera się samochodem właśnie w tym terminie to chętnie bym dołączyła .Oczywiście dołożę się do paliwa. Pozdrawiam kuracjuszy :)
Awatar użytkownika
Feliks
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 wrz 2023 10:42
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Re: 23 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny, Lądek -Zdrój, Jadwigi 2

Post autor: Feliks »

To zrób dobre rozpoznanie "zaplecza", bo ja przyjezdzam po Tobie.... :D
ODPOWIEDZ