Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wiesz Kruszynko
Czasem wydaje mi się, że chcę mieć gwiazdkę, która da mi tak niewiele..... miłe słowo, ciepły dotyk, czuły gest...
To jednak nie jest takie proste...
To jednak BARDZO WIELE, by móc to otrzymać...
Tesiu to nie jest ani proste ani łatwe nie mniej chcieć to móc a i tego też trzeba się nauczyć.
Jesteś młodą, piękną i mądrą kobietą i wiesz co masz robić Tesiu to jest w Tobie cierpliwości, to przyjdzie z czasem
Kobietki moje kochane
Właśnie dla takich osób jak Wy, warto czasem wejść na forum by mógł pojawić się usmiech
Dziękuję
Selene, żadna piękność ze mnie Taka normalna "szara myszka"
Aczkolwiek my kobietki, zawsze jesteśmy "łakome" na komplementy
Czasami zastanawiam się ,czy są takie gwiazdki ,które spełnią kierowane do nich prośby ,by ludzie byli dla siebie życzliwi ,uprzejmi delikatni?
Nie raniący innych nieprzemyślanym słowem ? Całymi zdaniami? Jak myślisz autorze tego tematu?
Nie jest dobrze..Przez wiele poranków zanim wzeszło słońce można było obserwować razem z gwiazdami
rogalem świecący księżyc. A teraz to tylko wyobraźnia, nawet głowy nie można podnieść do nieba,
bo przeszkadza kaptur, a nad nim parasol.
Były gwiazdy, nie które najwięcej spadały w sierpniu. Całkiem jak w życiu kilkudniowych celebrytek.
Jeszcze dobrze nie zaświeciła - a już spadła....