Jakie sanatorium polecacie?!
Re: Jakie sanatorium polecacie?!
Są opisane ośrodki i w wielu tez byłam mimo wszystko trudno mi się zdecydować/sks/morze czy niziny ? Biorę pod uwagę Kołobrzeg i Busko ,a wyjazd luty.
Pozdrawiam sympatycznych forumowiczów .
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Sanatoria umiejsowione np w Krynicy czy innych miejscowościach gorskich maja inna specyfikę niz santoria nizinne czy tez nadmorskie
w chwili Obecnej Nasz Zasłuzony kolega MAX z portalu wizytuje Kołobrzeg i sa jego relacje
Ty okresliłas
co cie Interesuje , zabiegi ,zabawa i inne...Ja osobiscie moglbym bo kiedys prawie mieszkałem po 2-3 pobyty wciagu roku Ośrodek wczasowo-Sanatoryjny SAN w Kołobrzegu zapewne pojawią się oponęci ,ale obecnie gdy Ośrodek zostal dość gruntownie wyremontowany Ja Go polecam ,jest rowniez jego Rywal od lat dawny Wegiel Brunatny -obecnie Verano Każda Sugestia będzie zapewne Subiektywna ,wszak każdemu z Nas podobaja się inne osrodki i wybor będzie bardzo TRUDNY
Faktycznie jest to trudny wybór,bo siarka w Busku nęci a uroki Kołobrzegu przyciągają.
Widoki w górach obecnie są śliczne ,drzewa kłaniające się pod ciężarem śniegu i ta lśniąca biel !!!
Jednak tęsknię za morzem i podejmuję decyzję -Kołobrzeg zimą .
Pozdrawiam
-
gabrysia1
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 04 sty 2013 20:04
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 3
zarezerwowalam prywatnie z promocją " pakiet zdrowia "do Kolobrzegu Verano od 9 do 23.03.2013
( bo cieplej i dluzsze dni na spacery nad morzem niż w lutym) na 2 tygodnie pokoj 1-osobowy za 1860 zl
wejdż na www,verano.pl i poczytaj
może zdecydujesz się i pojedziemy razem będzie weselej
ps Promocja jest od teraz do 28.03.13
Tak przeglądałam promocje we wskazanych sanatoriach i jest w czym wybrać .
Ja niestety mogę jechać w najbliższym okresie i marzec odpada .Jest mi miło,że napisałaś
bardzo dziękuję i pozdrawiam.