Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
gonzo pisze:miłego pobytu w Białym Orle, uwaga na jedzenie, podłe,krakowiak jest obok dosłownie z 10m, a te schody o których czytacie to do exscelsiora, szpital sanatoryjny.Miłe towarzystwo to turnus wam minie jak chwilka, a krakowiak trochę przereklamowany i tłoczny w sobotę, ale miejsc do potańczenia jest sporo, bo i sporo jest ośrodków.
No to kamień z co do tych 2x170 schodów A że jest gdzie potańczyć - to już się cieszę
A co jedzenia w Białym Orle - masz rację Deremi. Tak trzymać !!. ( A ostatecznie gdzieś tam w Iwoniczu chyba można się pożywić... )
Pozdrawiam
Pozdrawiam wszystkich , którzy jadą w tym terminie do Iwonicza . dzisiaj w świętokrzyskim pogoda nie dopisuje ale humor trzeba mieć dobry. Niedługo się spotkamy. A przed spotkaniem parę spraw należałoby omówić .Prawda?????
co mi chodzi po głowie, co mi chodzi po głowie no omówić pewne trzeba sprawy np. gdzie sie spotkamy, co bedziemy robić, jak sie spotkamy i jak sie poznamy ....po czym się rozpoznamy no i wogóle
Typowa kobieta Ciekawa i niecierpliwa- Prawie dwa miechy do wyjazdu a ona już chce urządzać kasting do paczki Może siądę na ławeczce z puszką Żubra??? A poważniej już: sama powiedz, czego oczekujesz po pobycie tam- co oprócz tańców chcesz robić. Ja na pewno chciałbym czas tam spędzić aktywnie. Wycieczki piesze- jeszcze lepiej rowerowe i wspomaganie kuracji tańcami jeśli się uda. Biorę również pod uwagę udział w wyjazdach oferowanych przez firmy wycieczkowe choć jeszcze dokładnie nie zapoznałem się z ich propozycjami. Myślę, ze wycieczka za granicę jeśli taka będzie jest dobrym pomysłem. Pozdrawiam
Te schody to prowadza do "Exesiora" szpital sanatoryjny na takiej górze,będziecie tam chodzić na szkolenia z pracownikami ZUS,jeżeli macie skierowanie z Zusu, a do Krakowiaka macie 50m.Na zabiegi do Exelsiora,względnie do Zakładu Przyrodoleczniczego jakieś 500m.Miłego wypoczynku.Byłem w Iwoniczu może 10 razy.
bogjan a powiedz czy chociaż zadowolony byłeś? Jak tam jest? Okolica czy nadaje się na dobry wypoczynek : spacery, zwiedzanie, parki krajobrazowe? nie byłam w Iwoniczu Zdroju. Tam jadę po raz pierwszy , chociaż Beskidy znam troszkę
Jeżdze już 20lat i jestem facetem rozrywkowym i gdzie pojade to jestem zadowolony.Odpowiednie towarzystwo.Nie wymagam luksusu,bo jak gdzieś pojade to już wiem jakie będą warunki.Iwonicz b. piękne uzdrowisko,jest gdzie pospacerować,zabawić się w ramach rehabilitacji:Krakowiak ,Glorieta itd.Polecam wycieczkę do Polańczyka nad jezioro Solina w Bieszczady.Miłego wypoczynku.