Iwonicz Zdrój od 20.06.2013

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
elkaszka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2012 22:18

Re: Iwonicz Zdrój od 20.06.2013

Post autor: elkaszka »

gonzo pisze:miłego pobytu w Białym Orle, uwaga na jedzenie, podłe,krakowiak jest obok dosłownie z 10m, a te schody o których czytacie to do exscelsiora, szpital sanatoryjny.Miłe towarzystwo to turnus wam minie jak chwilka, a krakowiak trochę przereklamowany i tłoczny w sobotę, ale miejsc do potańczenia jest sporo, bo i sporo jest ośrodków.
No to kamień z :serce: co do tych 2x170 schodów ;) A że jest gdzie potańczyć - to już się cieszę :lol: :D
A co jedzenia w Białym Orle - masz rację Deremi. 8-) Tak trzymać !!. ( A ostatecznie gdzieś tam w Iwoniczu chyba można się pożywić... )
Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 36 razy

Post autor: Sloneczko »

:kwiat: :kwiat: Pozdrawiam wszystkich , którzy jadą w tym terminie do Iwonicza . dzisiaj w świętokrzyskim pogoda nie dopisuje ale humor trzeba mieć dobry. :D :D Niedługo się spotkamy. A przed spotkaniem parę spraw należałoby omówić .Prawda?????
Awatar użytkownika
deremi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2013 19:03
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: deremi »

Witam- ciekawy jestem, co Ci Słoneczko chodzi po głowie ;) Pozdrawiam. :)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

co mi chodzi po głowie, co mi chodzi po głowie :D no omówić pewne trzeba sprawy :D np. gdzie sie spotkamy, co bedziemy robić, jak sie spotkamy i jak sie poznamy ....po czym się rozpoznamy :lol: :lol: no i wogóle
Awatar użytkownika
deremi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2013 19:03
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: deremi »

Typowa kobieta :roll: Ciekawa i niecierpliwa- Prawie dwa miechy do wyjazdu a ona już chce urządzać kasting do paczki :lol: Może siądę na ławeczce z puszką Żubra??? :lol: :lol: :lol: A poważniej już: sama powiedz, czego oczekujesz po pobycie tam- co oprócz tańców chcesz robić. Ja na pewno chciałbym czas tam spędzić aktywnie. Wycieczki piesze- jeszcze lepiej rowerowe i wspomaganie kuracji tańcami jeśli się uda. Biorę również pod uwagę udział w wyjazdach oferowanych przez firmy wycieczkowe choć jeszcze dokładnie nie zapoznałem się z ich propozycjami. Myślę, ze wycieczka za granicę jeśli taka będzie jest dobrym pomysłem. Pozdrawiam ;)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

OCZEKUJĘ :)
oprócz tańców: wycieczki piesze, rowerowe, wyjazdy .....koniecznie do Polańczyka :D :D ....spacery, spacery,spacery............
bogjan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2012 14:24

Post autor: bogjan »

Te schody to prowadza do "Exesiora" szpital sanatoryjny na takiej górze,będziecie tam chodzić na szkolenia z pracownikami ZUS,jeżeli macie skierowanie z Zusu, a do Krakowiaka macie 50m.Na zabiegi do Exelsiora,względnie do Zakładu Przyrodoleczniczego jakieś 500m.Miłego wypoczynku.Byłem w Iwoniczu może 10 razy.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

bogjan a powiedz czy chociaż zadowolony byłeś? Jak tam jest? Okolica czy nadaje się na dobry wypoczynek : spacery, zwiedzanie, parki krajobrazowe? nie byłam w Iwoniczu Zdroju. Tam jadę po raz pierwszy , chociaż Beskidy znam troszkę :)
bogjan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2012 14:24

Post autor: bogjan »

Jeżdze już 20lat i jestem facetem rozrywkowym i gdzie pojade to jestem zadowolony.Odpowiednie towarzystwo.Nie wymagam luksusu,bo jak gdzieś pojade to już wiem jakie będą warunki.Iwonicz b. piękne uzdrowisko,jest gdzie pospacerować,zabawić się w ramach rehabilitacji:Krakowiak ,Glorieta itd.Polecam wycieczkę do Polańczyka nad jezioro Solina w Bieszczady.Miłego wypoczynku.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dzięki, mam nadzieję, ze też będę się dobrze bawiła :)
ODPOWIEDZ