Bransoletki-opaski

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Asik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Bransoletki-opaski

Post autor: Asik »

O bransoletkach-opaskach słyszałam już wcześniej i dlatego z zainteresowaniem zaczęłam czytać ten temat. Jednak gdy zaczęły się żarty z tak poważnego tematu to, przyznaję szczerze, zaczęłam omijać go szerokim łukiem. Bardzo się cieszę, że udało się jednak zachować powagę sprawy a temat jak najbardziej powinien pozostać.
Jeżeli chociaż jedna osoba skorzysta z informacji w nim zawartych to warto było.
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 161 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Bardzo dobry temat bardzo potrzebny są pewne schodzenia takie jak cukrzyca,padaczka,nadciśnienie i różne choroby serca gdzie taka opasa robi dobrą robotę.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 88 razy

Post autor: darek »

22-Czerwiec 2013
Kolobrzeg
Podczas wieczornego spaceru tak deptakiem jak i na kołobrzeskim molo widzę coraz wiecej osób z Opaskami informujacymi i swych Chorobach .
Osoby te sa w róznym wieku od nastolatek/tków po Osoby Doświadczone ( wiekowo) na prawym badź lewym przedramieniu mają poniekąd swe widoczne znamię .
Osoby nie wstydzą się a jednocześnie Widzę wielu Diabetyków i wiem ,że w razie wypadku może ktoś POMÓC .
Wczoraj podczas upału prawie 40stC pomagano Diabetykowi-Cukrzykowi
SUKCES

ALe ilu jeszcze się wstydzi bądź też Nie wie o opaskach czy informacjach.

Dziękuje Adminstratorowi ,że pozwolił imieścic TEMAT , Dziekuje Tym ,którym TEAMT przypadł , a jednoczesnie dziękuje tym ,którzy na poczatku troszke powatpiewali dzis mozna powiedzieć ,że dzieki portalowali NASZE SANATORIUM udało się uratować tego na kołobrzeskiej plaży.

TAK mam satysfakcję
-Darek
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Darku, pozdrawiam serdecznie, każdy z Nas ma jakieś przypadłości i choroby, a to że możemy komuś pomóc w razie zagrożenia życia to jest to wspaniała sprawa bo liczą się czasami minuty i masz prawo być z Siebie dumny że poruszyłeś ten temat - teraz żartobliwie, tylko nie wpadnij w taki samozachwyt że nie będziesz chciał z Nami czasami...pogadać :!: pozdrawiam raz jeszcze i miłego wypoczynku :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

- teraz żartobliwie, tylko nie wpadnij w taki samozachwyt że nie będziesz chciał z Nami czasami...pogadać :!: pozdrawiam raz jeszcze i miłego wypoczynku :!: :!: :!:[/quote]

Andrzeju
Gwarantuję Ci ,że niedługo będziesz "przeklinał ",że poniekąd Mnie WSPIERAŁEŚ !
Temat podchwyciła znacząca Firma farmaceutyczna przesłanie bardzo się spodobało i otrzymał AKCEPTACJE Centrali .
Postanowiono zrealizować Kampanię społeczną , TEMAT będzie Mocno Drążony w publikacjach medycznych , dla segmentu ochrony raz w mediach publicznych,
Został nakręcony film jak i wykonana sesja zdjęciowa ,które to w niedługim czasie "zaleją rynek medyczny i NIE TYLKO "
Koncern prowadzi rozmowy z Mediami tak Prywatnymi jak i publicznymi i ..........
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam Darku, co do nagłaśniania sprawy to przecież o to chodziło- więcej się mówi- większy efekt z pożytkiem dla wszystkich zagrożonych - nie rozumiem dlaczego miałbym kogokolwiek i za cokolwiek przeklinać a tym bardziej Ciebie - moje zdanie na temat opasek wyraziłem tu publicznie, i nić w tej kwestii się nie zmieniło, pozdrawiam :!: :!: :!:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Czy ktoś z Was zakupił już opaski z adresu ze strony internetowej polecane przez Darka ? Jakie formalności są do załatwienia? Będę wdzięczna za odpowiedź :kwiat:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Okres Wakacji pośrednio Nazywany jest okresem OGÓRKOWYM .
Pragnę poinformować , że wiele Osób pracuje Przygotowując Akcję Branzoletkową.
Po 01-08 udostępnię kilka materiałów dotyczących Akcji.
Myślę ,że Tak PAN ADMINISTRATOR jak i Czlonkowie Naszego Portalu pomogą i udostępnią linki.

Podczas Naszych rozmów czy też wymiany Poglądów mieliśmy niejednokrotnie oddmienne zdania .
Jednakże Wielu w swych prywatbych postach wspomagalo Mnie , wiem ,że wiele Osób zastanawia się lub już ma takowe Branzoletki i Wiem ,że CZUJĄ SIĘ Bezpiecznie.

Ps
Pani Basiu :kwiat: jak nie polecałem Żadnej strony ,Ja informowalem o produkcie
pozdrawiam
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witam

Uzyskałem nieformalną Zgodę Pana Administratora na umieszczenie "komercyjnego " linku na portalu Nasze-Sanatorium.
Pan Administrator jak i Wielu z WAS wspieralo Mnie ,gdy cząstkowo informowałem o Akcji.
Akcji ,która nawet tutaj poróżniła , niestety ilu respodentow Tyle zdań ,ale bardzo się cieszę ,że Teamt przez kilka dni był na topie Portalu sanatoryjnego.
Zdaję sobie sprawe ,że dzis odkryje przed Wieloma KARTY -Ujawnię sie :(
Juz nie będę osoba ANONIMOWĄ zreszta od czasow powstania internetu i mozliwości wpisow uważam ,że posługiwanie sie psedonimami czy tez nickami nie jest w mym stylu.
Czy mam cos do UKRYCIA ?? 8-)

Po wszepieniu dyfyblilatora o kolejnym stresie na lotnisku postanowiłem Coś ZROBIĆ :!:
Wierciłem dziury w "brzuchu" marketingowcom z Medtronika ,aby rewolucjionizowali system identyfikacji pacjentow.

Udalo się sa Bransolety , myslę nad PASZPORTAMI osob z wszczepionymi Rozrusznikami czy tez dyfyblilatorami
Nie w formie ksiązeczek B-5( jak obecnie ) ale wielkości Dowodu osobistego /prawo jazdy

Wiem ,że me pomysly zainteresowały wiele Firm i one wspolnie nie tylko przy przedstawianych schorzeniach POMYŚLĄ

Zachęcam do zapoznania się ze strona ;

www.dobre-serce.pl

i zapoznania się z artykulami na temat akcji

oraz zapraszam na krotki filmik o akcji okaz-serce-niebieskiej-bransoletce

ok
tak to Ja.

http://www.dobre-serce.pl/film-okaz-ser ... ransoletce

http://www.youtube.com/watch?v=wqB5qEmnniw
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Darku :kwiat: masz wielkie i dobre :serce: Wielki szacunek dla C :serce: I :serce: E :serce: B :serce: I :serce: E :serce: :!:
ODPOWIEDZ