st lucas Świeradów zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
sandra15
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 10 paź 2013 08:49
Oddział NFZ: Śląski

Re: st lucas Świeradów zdrój

Post autor: sandra15 »

Witam ja już tu jestem i powiem wam rewelacja chyba wyjazd będzie udany nawet jedzenie wbrew temu co tu piszą na forum jest nawet dobre Krisu ja jestem z Częstochowy ale wyjeżdżam 26
Awatar użytkownika
Kris69
Na forum od: 20 wrz 2013 14:31
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: Kris69 »

Życzę Ci udanego pobytu i proszę o kontakt osoby które jadą od 27 stycznia.
adu2014
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 07 sty 2014 16:12
Staż sanatoryjny: 16

Post autor: adu2014 »

Witam ja wybieram się Świeradowa od 27 stycznia
adu2014
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witaj Sandra15 jak pobyt w Lukasie warto tam jechać ?
sandra15
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 10 paź 2013 08:49

Post autor: sandra15 »

Adu 2014 jak najbardziej polecam jest super warunki lokalowe na poziomie zabiegi e porządku także polecam
adu2014
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witaj Sandro :kwiat:
Przepraszam za zakłócanie spokoju, wiem jak to jest w sanatorium,ciągła gonitwa ( zabiegi ,tańce -22.00 człowiek pada wykończony) :lol:
Miałbym parę pytań odnośnie pobytu:
- w ilu osobowych pokojach kwaterują ze skierowaniami z zus i czy są dostępne jedynki
- ile zabiegów przydzielają i czy zabiegi są w soboty
- gdzie można mile spędzić czes i fajnie się pobawić ( według ciebie gdzie fajnie grają)
Pozdrawiam Adu :oops:
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Witam . pytasz Adu 2014 czy warto jechac a masz jakiś wybór z ZUS ?
adu2014
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Wyboru nie mam ale najważniejsze jest nastawienie psychiczne :lol: lubię wiedzieć co mnie czeka na miejscu aby nie doznać szoku po przyjeździe :!:
adu2014
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

W 2013 roku przebywałem w trzech ośrodkach i każdy reprezentował co innego tak wiec mam jakieś małe doświadczenie :!: Jedni paczą na sztukę bo kasa leci a drudzy chcą ci pomóc i to jest piękne :o ale takich ośrodków jest jak na lekarstwo Pozdrawiam :!:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

adu2014 pisze:Witaj Sandro :kwiat:
Przepraszam za zakłócanie spokoju, wiem jak to jest w sanatorium,ciągła gonitwa ( zabiegi ,tańce -22.00 człowiek pada wykończony) :lol:
Miałbym parę pytań odnośnie pobytu:
- w ilu osobowych pokojach kwaterują ze skierowaniami z zus i czy są dostępne jedynki
- ile zabiegów przydzielają i czy zabiegi są w soboty
- gdzie można mile spędzić czes i fajnie się pobawić ( według ciebie gdzie fajnie grają)
Pozdrawiam Adu :oops:
Witaj adu!
Jestem świeżo po pobycie w st.Lucas.Od razu chcę Ci napisać,że dostałeś skierowany do świetnego obiektu.Pokoje dla kuracjuszy z ZUS-u i NFZ to ; dwójki, trójki i czwórki.Jeżeli zależy Ci na dwójce-to przyjedź wcześniej.Przyjecia są od 7.00.Każdy pokój jest otwierany kartą magnetyczną.W każdym pokoju łóżko,,duża szafa,lustro,łazienka z przysznicem i WC.W niektórych pokojach balkonik.Czajnik znajduje się przy recepcji jak również był na kazdym pozostałym pietrze.Na miejscu można również wyprasować ciuchy,w pomieszczeniu na 1-piętrze.Tak więc warunki lokalowe super.Bądź co bądź jest to obiekt 4-gwiazdkowy w którym przebywają również goście komercyjni-głownie z Niemiec.Wyzywienie zupełnie wystarczające i smaczne.Co do zabiegów,to dla kuracjuszy z ZUS-u jest 5-6 dziennie,w tym basen i jaccuzi.W sobotę są zabiegi do południa.Organizowane są wycieczki.Jeżeli chodzi o zabawy taneczne to w st.Lucas są w każdą sobotę od 20.00-22.00.Ale codziennie,oprócz poniedziałków są dancingi w Domu Zdrojowym(wejscie 8zł a w sobotę i niedzielę 10zł).We wtorki i czwartki dancingi w "Magnolii""-wstęp bezpłatny, a w srody i piątki w "Magnolii3"-wstęp bezpłatny.Oprócz tego będziecie mieli biesiadę i warto skorzystać.Personel bardzo uprzejmy i zabiegi przeprowadzane profesjonalnie.To tak naprędce.Jak coś jeszcze chcesz wiedzieć to pisz.Bedziesz na pewno zadowolony.Miłego pobytu.
ODPOWIEDZ