towarzystwo do pokoju

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Re: towarzystwo do pokoju

Post autor: stokrotka »

6basia6 pisze:Oj mają, mają :lol: a szczególnie jak udają się na kurację, widziałam to na własne oczy :lol: :lol: :lol:
Też co nieco widziałam :P kuracjuszy wożonych na zabiegi na wózkach inwalidzkich przez pielęgniarki.
To było normalne do czasu.Wieczorem widziałam te same osoby wcześniej wiezione na zabiegi, jak podrygiwały na parkiecie-byłam zszokowana takim widokiem -ale tylko pierwszego dnia :o
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

aqula pisze:
ewasz pisze:A ja marzę, marzę i marzę - tyle lat minęło i jakoś tak się układa, że do mojego kochanego Gdańska powrócić nie mogę :serce:
Ewa,
ja nigdy nie chciałam mieszkać w Gdańsku ( miałam traumę z dzieciństwa - długie miesiące w szpitalach), a wyszło, że od 9 lat mieszkam ...
Aga,
ja z kolei z Gdańska wyjechałam z rodzicami ze względu na chorobę jeszcze jako 5-letnie dziecko. Nostalgia pozostała :kwiat: Życie samo pisze nam scenariusze :)
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Ale macie podróże a ja cały czas mieszkam :) :)
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Mam nadzieję, że dobrze Ci się mieszka :)
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Spójrzcie Kochani jak życie różnie się nam układa. Mieszkamy w różnych częściach kraju.Ci co nad morzem mają daleko do gór i odwrotnie.
Ja ,choć mieszkam w pobliżu Beskidów rzadko je odwiedzam.Z różnych powodów.
W tym roku postanowiałam jednak "pobyć " trochę prywatnie w sanatorium w Ustroniu .Muszę zregenerować to i owo.Zatem czekam na urlop i kierunek Ustroń.
Jak sprawy finansowe będą po mojej myśli, zrobię też wypad nad polskie morze.Bo...je uwielbiam ogromnie.Spacery o zachodzie słońca ,szum fal morskich,i zapomnienie od codzienności.
Ech! ale odbiegłam myślami od rzeczywistości-pozdrawiam !
forumowicz

Post autor: forumowicz »

:lol: :lol: :lol: Towarzystwo się rozmarzyło i Wszyscy zapomnieli o radwanie :P Pozdrowionka dla Tych co na Śląsku, dla Tych co nad morzem i dla pozostałych :serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Stokrotko :kwiat: ale jakie piękne to odbieganie :kwiat:
Życzę pomyślnej realizacji planów :)

Dołączam się do pozdrowień Basi :kwiat:
Jeśli chodzi o radwana to nie jestem w temacie - jednym słowem mam zadanie domowe aby móc się dołączyć do was ze swoimi postami, a może nie wypada, jak sądzisz Basiu :?:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

6basia6 pisze::lol: :lol: :lol: Towarzystwo się rozmarzyło i Wszyscy zapomnieli o radwanie :P Pozdrowionka dla Tych co na Śląsku, dla Tych co nad morzem i dla pozostałych :serce: :serce: :serce:
Oj 6basia6 ,6basia6 - jak widzę nadal myślisz o radwanie :lol: :lol: :lol: -takiego "powodzenia" nie miał nawet cezary ha,ha,ha :!: :!: może ja założę nowy wątek, że poszukuję na lipiec do Ustronia KOGOŚ? :lol: :lol: :lol: będę miała widok z balkonu na Czantorię i takie inne "przyjemności" -myślę o zabiegach :lol: :lol: do tego słoneczną pogodę już zarezerwowałam 8-) To jak myślisz ,też będą pisali nawet gdy już tam będę :D ? No nie powiem,zazdroszczę radwanowi "powodzenia" :lol: :lol:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

ewasz ! pisz z nami -jeśli chcesz nadrobić zaległości zerknij na pierwszą stronę wątku i czytaj -a potem komentuj :lol: fajna jesteś ;)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

No jak bym mogła zapomnieć , taki łasy kąsek przeszedł mi bokiem :P ale może jak radwan to przeczyta to jeszcze nic straconego :lol: :lol: :lol: Z Mazowieckim sąsiaduję ;)
ODPOWIEDZ