Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nie zawsze otrzymuje się miejscowość wskazaną przez balneologa na skierowaniu Ja trzykrotnie składałam dokumenty, a nigdy nie otrzymałam miejscowości wskazanej na skierowaniu.29 lutego dostałam przydział do Nałeczowa a proponowane miejscowości to USTRON,DUSZNIKI oraz CIECHOCINEK Pozdrawiam życze wymarzonych przydziałów
Jasne,że towarzystwo najważniejsze bo wtedy nie ma czasu na nudę.Do tej pory zawsze miałam towarzystwo" w dechę". Przy okazji lubię coś pozwiedzać ,pochodzić po górach.Czas pokaże co sie trafi.
Witam wszystkich oczekujących na przydział Teraz już bliżej jak dalejmacie dziewczyny.Ja po weryfikacji czekałam 2,5 miesiąca do przydziału. U mnie emocje opadły teraz czekam na termin wyjazdu Pozdrawiam i życzę dużo cierpliwości i jak najmniej stresu bo ta koncówka to bardzo stresujaca
Witam wszystkich pasażerów/ki naszego pędzącego pociągu
Mam pytanie - jak liczymy ważność skierowania , wg daty wystawienia czy daty wpływu do NFZ ?
Czytając Wiesię myślę, że od daty wpływu ale nie mam pewności