Stokrotko dla Ciebie dam dyspensję swojej zasadzie
Wielki PLUSIK

Janiejan19557 pisze:Selene wybacz . Fotki są piękne ale rzadko kiedy mają coś wspólnego z rzeczywistością. Zaliczyłem kilka takich ośrodków z piknymi fotkami a rzeczywistość okazała się zgoła przeciwna chociażby sanatorium Perełka w Ciechocinku. Zdjęcia recepcji piękne a reszta z epoki wczesnego Gomułki. Trzeba tam być aby ocenić przybytek.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Selene, ja ocenę Różę w październiku, no, chyba, że zacznę już w trakcie pobytu. Było tam kilkoro moich znajomych i żadnych niepochlebnych opinii o tym osrodku nie słyszałam. Jednak przekonam się o tym już za 2 miesiąceSelene pisze:Janiejan19557 pisze:Selene wybacz . Fotki są piękne ale rzadko kiedy mają coś wspólnego z rzeczywistością. Zaliczyłem kilka takich ośrodków z piknymi fotkami a rzeczywistość okazała się zgoła przeciwna chociażby sanatorium Perełka w Ciechocinku. Zdjęcia recepcji piękne a reszta z epoki wczesnego Gomułki. Trzeba tam być aby ocenić przybytek.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja Różę ocenić mogę (ale nie w tym temacie ) bo spędziłam w tym ośrodku 24 dni ale... gomułkowizny nie widziałam
![]()

Witaj. W sanat.Róża nie byłam.Ale na pewno jest ok.Bardzo chciałam jechać do Ustronia. Byłam już tam kiedyś(w Równicy) i było wspaniale. Szczególnie zadowolona byłam z bazy zabiegowej. Miasteczko i Okolice piękne. Reszta zależy od nas samych. Życzę miłego pobytu. Pozdrawiamagalew pisze:Czyżby nikt z zalogowanych forumowiczów nie wybierał się w tym czasie do Ustronia![]()
![]()

Ewa56 pisze:Witaj. W sanat.Róża nie byłam.Ale na pewno jest ok.Bardzo chciałam jechać do Ustronia. Byłam już tam kiedyś(w Równicy) i było wspaniale. Szczególnie zadowolona byłam z bazy zabiegowej. Miasteczko i Okolice piękne. Reszta zależy od nas samych. Życzę miłego pobytu. Pozdrawiamagalew pisze:Czyżby nikt z zalogowanych forumowiczów nie wybierał się w tym czasie do Ustronia![]()
![]()

Oj jak ja Ci zazdroszczę...tam jest rewelacyjnie. Nie ma problemu z pokojami. Dzwonisz, rezerwujesz i masz! Baza zabiegowa doskonała i wszystko na miejscu. Atmosfera prawdziwego sanatorium.W kapciach możesz zejść do kawiarni(żart),na kawę jest na dole! JEDZ KONIECZNIE. Pozdrawiam serdecznieiwcia pisze:Witaj agalew![]()
Ja mam skierowanie do Ustronia,ale od 6 pazdziernika, więc Ty juz będziesz konczyla turnus.
Nie jestem pewna teraz czy wogole pojadę, ale jesli sie uda, bede w Równicy.![]()
Pozdrawiam serdecznie.