Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Atina pisze:agataw1967...prawdopodobnie masz skierowanie do szpitala uzdrowiskowego,lub skierowanie na rehabilitację 28 dniową w sanatorium.Ja również zaczynałam z takim numerem około 800 i czekam na rehabilitację w sanatorium.
Pozdrawiam
Atina ,a ile czekałam na wyjazd ? I o Co Ci chodzi z tym..Wyjedziesz tak jak Ci nfz napisał ,nie rozumiem tego? Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedź Agata
Źle się wyraziłam ..ile Ty czekałaś na wyjazd ,przy takim numerze ?
Dwa tygodnie już siedzę w 16 wagonie i na tym nie koniec.Ania K Ty już przesiadkę zaliczyłaś zaraz będzie następna- a ja o cały tysiączek z ogonkiem za Tobą.
Wlecze się u mnie okropnie
wieslawa kowalska633 pisze:Dwa tygodnie już siedzę w 16 wagonie i na tym nie koniec.Ania K Ty już przesiadkę zaliczyłaś zaraz będzie następna- a ja o cały tysiączek z ogonkiem za Tobą.
Wlecze się u mnie okropnie
To my jedziemy razem ja mam15999 wreszcie przesiadka