Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Hej
To faktycznie ostatni prawie dzwonek na pakowanie, chociaż ja jeden raz to rano byłam w pracy, później otworzyłam szafę co mi wpadło w ręce to do torby i pojechałam, ale Tobie oczywiście tak nie życzę. Ja jak pisałam rozpoczynam 5 lipca, a kończę turnus 2 sierpnia. Będę w Górniku i pierwszy raz w Iwoniczu. Życzę spokojnej podróży i dobrej aklimatyzacji. Pozdrawiam słonecznie.
Wody pitne, zdrowa dieta
- tej kuracji to zaleta
W Iwoniczu znikną troski
A Wasz nastrój będzie boski
Całej grupie wybierającej się na kurację do Iwonicza tego właśnie życzę
Selene Bardzo obrazowo przedstawiłaś najprawdopodobniejszy przebieg naszej kuracji- jeśli dojdą Was na nasz temat inne wieści, to będą to na pewno pomówienia zazdrośników Istnieje prawdopodobieństwo, że się odezwiemy ( oczywiście jeśli zabiegi nam na to pozwolą) Pozdrawiam Wszystkich i do zobaczenia
Witajcie Iwoniczanie już minęło prawie pół roku od naszej kuracji , ciekawa jestem jak długo po zabiegach utrzymywała się forma u Was , miesiąc , dwa , a może trwa do dzisiaj ??? ....