miłość i sex sanatoryjny!
-
forumowicz
Re: miłość i sex sanatoryjny!
-
forumowicz
tak jak pisałem - wystarczy , ze nosi portkiMax pisze: 13 mar 2018 15:49 Ale wiele razy się zastanawiam jak widzę ładną kobietę z burakiem,jak to jest możliwe?
-
forumowicz
-
forumowicz
- lubelanka64
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 wrz 2015 17:23
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 10 razy
Nie wszystko złoto co się świeci.....przysłowia mądrością narodu. "Burak" mimo braku tzw.wyglądu ma inne walory....wiedzą o tym ładne i mądre kobiety i takich wybierają. Podoba mi się wymiana zdań w tym temacie, pozdrawiam.Max pisze: 13 mar 2018 15:49 Ale wiele razy się zastanawiam jak widzę ładną kobietę z burakiem,jak to jest możliwe?
-
forumowicz
- lubelanka64
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 wrz 2015 17:23
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 10 razy
Max napisałeś...widzę kobietę z burakiem....zrozumiałam, że nie znasz ludzi tylko oceniasz po wyglądzie. Zresztą jakie to ma znaczenie w kontekście całej wymiany poglądów. Miłego popołudnia.Max pisze: 13 mar 2018 16:01 Burak wg mnie to nie koniecznie facet brzydki,a raczej chamski, przemądrzały
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 267 razy
- Podziękowano: 138 razy
Ciekawa wymiana zdań
Max napisał ... " gdy widzę ładna kobietę z burakiem " ...... rozumiem Go
Ładna , kulturalna , zadbana babeczka w wieki ok 50 lat , na tańce przychodzi z dosyć przystojnym facetem w jej wieku , ALE przepoconym , wulgarnym , w dziurawej podkoszulce - w której chodzi na zabiegi , laczki na nogach (babeczka w szpileczkach) , w drzwiach nigdy Jej nie przepuścił , nigdy nie poszedł po drinka - ( nie piszę , zeby Jej sponsorował , mogła Mu zwyczajnie dać kasę ) , kupił sobie piwo , a Ona szła kupic coś sobie ...... dla mnie to zwyczajny , nieokrzesany BÓRAK , przez Ó
co w nim widziała