Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
malgonia pisze: 11 sty 2024 20:55
Bunia, tak dzwoniłam o zwroty ale w miedzy czasie wpadł przydział od 14 lutego. Poniewaz nie znamy tych terenów to jedziemy.
Witam i życzę miłego pobytu , i oraz ładniej pogody i , miłego towarzystwa w pokoju. Pozdrawiam.
jan19557 pisze: 11 sty 2024 15:20
Osobiście uważam, że dla osoby samotnej to dobry powód (nikt nie zostawi domu w zimie bez ogrzewania). W tym przypadku odrobina zrozumienia wskazana.
Moja śp. Teściowa , miała takie "szczęście" , że przydział do sanatorium , dostawała w okresie zimowym . Ponieważ mieszkała sama , w domku jednorodzinnym , ogrzewanym koksem , był problem z pozostawieniem go bez ogrzewania. Na ten czas , mój mąż był "zmuszony" przejąć obowiązek grzania domu. Na szczęście , mieszkamy w niedalekiej odległości , więc nie było z tym większego problemu. Ale są osoby , które nie mają nikogo , kto mógłby na czas wyjazdu zająć się ich domem. Dlatego całkowicie rozumiem obawy osób w takiej sytuacji.
zbigniew165 pisze: 11 sty 2024 15:32
Jan w tym przypadku z tym paleniem w centralnym, to było małżeństwo, które miało razem jechać do sanatorium.
Tak małżeństwo niestety nfz nie zgodził się na zmianę terminu więc jesteśmy zmuszeni szukać jakieś palacza ale jak narazie kiepsko nam idzie a dojazd do Połczyn Zdrój to też masakra
Gienia dziękuję za informację
bo jak szukałam to Myslalam że z Katowic na Koszalin potem do Świdwina i busem do Polczyna bo z Świdwina autobus jedzie co godzinę a ze Szczecinka tylko 2 razy dziennie ale jednak Twoja rada jest chyba lepsz bo byłabym szybciej na miejscu a tak dopiero o 13:25 tylko boję się że jak pociąg będzie miał duże spóźnienie będę musiała w Szczecinku czekać do 15 tej