Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kochani, ja zaczęłam dziś czerwiec od numeru 12190.
Od 7.06.24 mogłabym dzwonić o zwroty.
Czy ktoś z Was zna i mógłby mi podać nr.telefonu pod który mogłabym o nie dzwonić.
Cześć
Mam numer w kolejce 2439. Wniosek złożony 29.11.2023, profil leczenia choroby reumatyczne.
Czy może ktoś podpowiedzieć, kiedy mogę się spodziewać wyjazdu do sanatorium?
Może to być wrzesień?
Pozdrawiam
Ja mam na chwilę obecną nr 2880 i raczej myślę o listopadzie. Też reumatologia jako wiodące schorzenie. Mam nadzieję na wrzesień. W tym miesiącu się przekonamy.
Pitt53
Ty nie strasz że z numerem 2880 pojedziesz w listopadzie .Ja na dziś mam 8000 to mam jechać w kwietniu ? .Czas oczekiwanie 11 mc tak mi pisze a składałem wniosek w styczniu . To ja się martwię, że pojadę w listopadzie .Ty i Kornelia123 pojedziecie Sierpień lub Wrzesień .
Ewasz
Ta w tym wszystkim jest ambaras, że nie mogę teraz bo są poplanowane i opłacone wypady urlopowe na koniec czerwca i połowa lipca .Jak co to dopiero od 1 sierpnia mogę dzwonić ale to już może być za późno .