Czas pewnie poszukać walizki i zrobić przegląd szafy ha, ha.
Pozdrawiam tych już na walizkach i oczekujących na swój przydział

to fakt Aniu, o Dziwnówku napisano tu wiele dobrych rzeczy, więc nie Dziwne, ze będziesz miała super wyjazdaniag pisze:Ja tez siedze juz na walizkach 28 lipca DZIWNOWEK osrodek Jantar podobno super miejsce

O, to czas moja odkurzyć, bo ja wyjeżdżam za 37 dniRamona2 pisze:Witam
Mój wyjazd za 41. Walizeczke pakuję na dzień przed wyjazdem. Ale to co trzeba zabrać przygotowuję wcześniej.
Walizka stoi w pokoiku od ostatniego wyjazdu i czeka na swój czas,
Pozdrawiam

Tak, na to wyglada,wprawdzie Ty 4 dni przede mną, ale za to ja potem będe 4 dni dlużej pławic sie w kurorcie. a kapelusza nie zapomnij, bo lipiec ma być upalny, ponoćRamona2 pisze:To jedziemy w tym samym czasie
pozdrawiam

a co Marysiu, spróbujesz sie uchnac w niej, jako pasażer na gapę? Zabierzemy, czemu nieMarysia65 pisze:Dziewczyny, po spakowaniu walizki proponuję mieć ją na oku, by przy rozpakowaniu nie było niespodzianki![]()
![]()
Celinko raczej myślałam o domowej cenzurzeCelinka52 pisze:a co Marysiu, spróbujesz sie uchnac w niej, jako pasażer na gapę? Zabierzemy, czemu nieMarysia65 pisze:Dziewczyny, po spakowaniu walizki proponuję mieć ją na oku, by przy rozpakowaniu nie było niespodzianki![]()
![]()
Tylko masz być grzeczna