Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Rano było cudnie ...słoneczko nawet ciepło później troszkę chmurek po pracy udałam się na spacerek po parku, mimo że goniła mnie ciemna chmura, pogoda była cudna ... teraz jest 11 stopni
Jak na razie słonecznie i bardzo przyjemnie ....nawet nie jest zimno a przecież dzisiaj drugi dzień zimnych ogrodników
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie
Zapowiedź dnia , obiecująca.....piękne słońce na błękitnym niebie A może nie sprawdzą się prognozy meteorologów Fajnie by było Pozdrawiam radośnie i słoneczka życzę
Ha
Wreszcie zdążyłam (bo za chwilę może się to zmienić )Jeszcze mam słońce, więc z wielką radością spieszę rozdać garść promyków wszystkim tym, gdzie szaro, buro i ponuro...pozdrawiam z Białegostoku