Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wiosna nadrabia zaległości, w ciągu tygodnia zrobiło się pięknie , zielono , wszystko rośnie i kwitnie gdzie tylko może , zawilce , paproć na drzewie i na kamieniu obrośniętym mchem , kaczeńce rosną i pięknie kwitną w wodzie . Dzisiaj od nadmiaru świeżego powietrza aż kręci mi się w głowie....
Anusia, pieknie pokazujesz wiosne .Patrzac na twoje zdjecia wiosna moze zakrecic w glowie Ja tez przez weekend oddychalam wiosna w plenerze . Pozdrawiam
Pokazujecie piękną wiosnę,az mi się żal zrobiło,bo ja dziś domowo ,to chociaż jak wynosiłam śmieci (posegregowane ) obleciałam kawałek osiedla,było po deszczu i wszystko tak pachniało
Selene, Dziadku Zbyszku przepiękne magnolie
[ obrazek zewnętrzny ]
Smuga u mnie w ogródku kwitnie takie samo drzewka , nie wiem co to jest , wygląda mi to na śliwkę , trzy lata już kwitnie ale nigdy nie było owoców .