Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Koleżanka z mężem wczoraj odebrali polecony z naszego NFZtu ...a tam przydział do MEWY w Kołobrzegu ...turnus na przełomie lutego i marca we wniosku była prośba o morze. Wniosek składali koniec lipca ( reumatologia) ...raczej ktoś zrezygnował z tego przydziału bo taki krótki czas do wyjazdu mają. Są mega zadowoleni bo zawsze góry im przydzielano. Przy jakim numerze dostali przydział nie wiedzą bo rzadko sprawdzali w przeglądarce. Czyli różnie jest z przydziałami ...wszystkiego możemy się spodziewać. Pozdrawiam
hej ziomki ze sląskiego! Mam mały problem i licze na Waszą poradę, mozliwe że ktoś tak miał i podzieli się wiedzą. Złozyliśmy z żoną wnioski o wyjazd u różnych lekarzy w różnych terminach (różnica ok 1 miesiaca) latem ub. roku (reumatologia). Potem napisalismy prośbe o wspólny wyjazd- dostalismy zgodę. Sprawa na dzisiaj wygląda tak że ja mam nr w kolejce 5644 a zona 1677. Przy skłądaniu wniosku czas oczekiwania wynosił ok 11 miesięcy i wszystko by było dorze bo wyjazd końcem czerwca, w lipcu i później by nam odpowiadał ale w maju i w poczatku czerwca juz nie . Organizujemy wesele pociech i mamy tez inna dosyc ważną uroczystość w rodzinie. I myslimy co tu zrobić, nie mam na te okoliczności żadnych dokumentów żeby odwołać/ przesunąć termin wyjazdu. Czekać aż mi przydzielą termin i jak wypadnie w nikorzystnym czasie to zrezygnować czy też poprosić o wyjazd w dogodnym dla nas terminie? albo zdecydować się na wyjazd ze zwrotó w kwietniu (o ile takie się znajdą)? Ciężki temat: dzwonić do nich/pisać już czy jednak czekać?