Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dorotka dziękuję.
Na pewno napiszę o sanatorium jak będę już na miejscu.
Na IKP napisałam prośbę o to sanatorium i dostałam. Podoba mi się to, że mogę zrobić sobie rezerwację pokoju jednoosobowego i mogę przyjechać dobę szybciej. Jedyny minus to brak basenu, ale blisko są termy. Trochę znam Cieplice, bo byłam tam w 2021 roku. Ale to czas lockdownu. Zabiegi w maseczkach, wszystkie restauracje i ogródki były zamknięte. Wycieczek nie było. Zwiedziłam sporo samochodem.
Pozdrawiam i życzę Ci trafionego przydziału.
Dzień dobry
Minął miesiąc od momentu przesłania mi skierowania do sanatorium. Przez ten okres ubyło mi 1667 tzw. „numerków” w kolejce oczekujących na świadczenie leczenia uzdrowiskowego. Teraz poczekam miesiąc i zobaczymy jak się to potoczy. Mamy lato, więc życzę, wszystkim oczekującym oraz szczęśliwcom będącym obecnie w sanatorium, dużo słoneczka, wielu wakacyjnych przygód i tyleż samo wspaniałych wrażeń.
Pozdrawiam serdecznie
kuty pisze: 27 cze 2025 13:55
daniel......
napisz jakie sanatorium...?
Witam!
Stary Dom Zdrojowy - z tego co wyczytałem nie każdy pokój wyposażony w łazienki dzwoniłem jakie szanse są otrzymania pokoju z łazienką,, nie zapewniają "" jeszcze spróbuje tzw. przed przyjazd ,może się uda. Parking już zarezerwowany
Dziękuję Barbara, myślałem że łazienka w pokoju to już standard, o jednopokojowe trzeba zabiegać a tu takie Jadę z pozytywnym nastawieniem,co będzie to będzie
Pozdrawiam!
Atina pisze: 24 cze 2025 19:07
W takim razie jak Wy wrócicie do domu to Ysy Asik i ja będziemy składać wnioski ...I tak się kręci życie sanatoryjne
Elik zaginęła w akcji... nie dała nam info Czyżby nadal nic...
Elik nie zaginęła w akcji czekała. Dziś pokazał się przydział, termin super od 5.08, NFZ wysłuchał prośby - podziękowanie. Ale przydział Arka Mega Kościuszki 19 Kołobrzeg - mam się bać? Napisze ktoś jak tam, bo opinie różne.
Elik fajny termin. Kołobrzeg znam z lat młodości ( na pewno dużo się zmieniło ). Mieszkałam 23 lata w Koszalinie. Bardzo często bywałam w Kołobrzegu, a i teraz zajeżdżam do rodziny.
Widać, że nasz NFZ poprawia swój wizerunek Ty, Daniel i ja dostaliśmy to co w sumie chcieliśmy i co ważne w fajnym okresie.
Ja wrócę, Ty będziesz jechała
Pozdrawiam
daniel19666 pisze: 05 lip 2025 22:54
Dziękuję Barbara, myślałem że łazienka w pokoju to już standard, o jednopokojowe trzeba zabiegać a tu takie Jadę z pozytywnym nastawieniem,co będzie to będzie
Pozdrawiam!
BarbaraG pisze: 07 lip 2025 19:06
Elik fajny termin. Kołobrzeg znam z lat młodości ( na pewno dużo się zmieniło ). Mieszkałam 23 lata w Koszalinie. Bardzo często bywałam w Kołobrzegu, a i teraz zajeżdżam do rodziny.
Widać, że nasz NFZ poprawia swój wizerunek Ty, Daniel i ja dostaliśmy to co w sumie chcieliśmy i co ważne w fajnym okresie.
Ja wrócę, Ty będziesz jechała
Pozdrawiam
Tak, termin super, ale miejsce? znacz Kołobrzeg możesz coś napisać o Mega, czytam i aż się boje