Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
....w tej chwili to nie wiem gdzie jestem ....czy jeszcze w Orange czy w NJU ...niby to samo a zero tak rzeczywiście kontaktu , brak informacji ......a miało być tak pieknie numer pozostaje ten sam oczywiście , ale kiedy będzie aktywny to nie wiem .....i może dowiem się jutro ...oby z tego co widzę to obsługa klienta jest super
..miałam zyskać mniejsze rachunki ...ale w tej sytuacji zastanowię się ....jeszcze mogę wrócić do Orange tak jak miałam do tej pory , a byłam z Nimi ponad 5 lat ....zobaczymy , ale jest to dla mnie niemiłe