Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Proszę ,jak ładnie -Ramona w Krynicy -to czego jeszcze chcesz chłopaku ? Do sierpnia poczekasz .Ramona fajna babka ...Ty kawa -Ona herbatka i dobrze jest
Basiu! Dawno o tym już tu pisałam, że zapraszam do Ustronia i wcale nie będzie płacił za mnie.Jestem wypłacalna ....jeszcze
Ale On tylko język czerwony wystawia i....boi się wszystkiego
Tak to jest -odezwie się i czeka aż my zaczniemy rozmowy.On siedzi cicho za firanką i podgląda .....wyłaź Krzysiekkkkkk 35 i pokaż się . Masz prawie podwójną osiemnastkę a chowasz się po kątach.
My nie gryziemy ,a jak przyjedziesz do Ustronia to oprowadzimy Cię po okolicy --i do źródełka zaprowadzimy --Wisłę pokażemy i na lody zaprosimy